Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monstrumi. Ti ne pripadaju nijednoj vjeri. Prema tome, ne prepucavajte se i ne vredjajte bez veze nego uzmite vjerske knjige pa vidite sta pisu.
dobar dobar;-)
a ko srpska posla
koji ste vi bolesnici,jedva čekate da muslimanima je....sve i vrijeđate!!!!Izađite malo vani i uradite šta korisno samo sjedite iza monitora i jedva čekate da se šta objavi da možete vrijeđat nekoga bagro jedna i postoji li admin na ovoj stranici???
Nevjerovatno! Indonezija je 100% islamska zemlja, a da se nesto tako dogadja kod tako tolerantne vjere.
Pade tvor sa neke stjene i onesvjesti se, izgubi pamcenje. Sretne lisicu, kaze \"znas li ko sam ja ?\" Lisica ga prvo izudara,; pa pobjeze od njega. Sretne vuka, isto pitanje ... i ovaj ga izudara pa pobjeze od njega. Tako isto i sa medvedom. Srete na kraju zeku, moli i njega ... zeko pristade da mu pomogne sa daljine od 10m : -Buraz, imas li ono bjelo na glavi? -Imam,imam!! -A smdis li?? -Smrdim,smrdim, strasno !!, sav srecan rece tvor. -E buraz .... pa ti si onda siptar...
uzaris stap, spalis mu jadnu kitu s jajcima i iskoci osunceni mosnjak, koji gradi dzamiju za sljedece generacije.
sta covje drugo moze ocekivati od muslimajmuna?
Pa kakvi su ovo vojnici! FUJ ovo treba kazniti! Pa niko normalan nemoze ovo pogledati a kamo li uciniti!
gdje ti ovdje vidis snimak?
jesu li i oni muslimani sto sljede vjeru muhamedovu ?
sa-x treba zabraniti rad zbog postavljanja ovakvih snimaka, prevrsili ste svaku mjeru sa ovakvim i slicnim snimcima.
sta se pravdas odma? i kome se pravdas?Svak ce jednog dana saznati istinu.
..... li vam majku,tebi sujanto posebno ! cuj ima li su razloga sve mu ......
ko cita zna da u Kur\'anu pise \"...mucenje je gore od ubistva...\" ko nije citao neka procita ,onako sebe radi.