Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta potencijalno? Genocidni 100%. Ubijaju nenaoruzane i civile bez razloga. Isti ko i ovi nasi koji su ucestvovali u genocidu.
Ne ponavljajte propagandu serviranu na vijestima. Niko od nas ne zna ni ko pije ni ko placa tamo. Ti uopste neznas ni ko ubija niti zasto,dosada si samo vidio ljude u maskama i vijesti servirane od Elite koja je do jucer tvrdila da ima hemijsko oruzje u Iraku a inace su SLAGALI za svaki rat sto su intervenisali od Vijetnama pa do Iraka.
Keksi, ovdje jedino vehabije podrzavaju tzv. Isl. Drzavu, vjerovatno si taj. Ne sumnjam da se radi o tesko dokucivim peripetijama, mislim na nastanak, postojanje, finansiranje i dr vezano za njih, ali jedna stvar bi trebala biti jasna svakom normalnom zivom bicu, a muslimanu koji poznaje svoju vjeru posebno, a to je da ovi zlocinci nemaju veze sa Islamom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...jel to klixo ne smije napisati "teroristi"?
...da sam to želio, tako bih i napisao :)
..."najdraže" mi je kad mi ispod firme "građanski" iskoči islamista na kvadrat...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pokusaj kurda da dignu nepostojeci moral kurdima, nista vise..
gazi teroristicke zvijeri !
iz ličnog iskustva čitajući i gledajući mediji..Sjetite se samo Sadamovog glasogovornika koji je 2003 govorio da je Bagdad siguran a 100 metara od sve okupirano
Amerika smije da Bombardira ISIS a Saudi Arabija podrzava Jevreje u ubijanju Palestinaca, samo u svom Interesu, koja Ironija, Dva Zla ali samo se jedno unistava. To za meine nije pravda.
misli svojom glavom https://www.youtube.com/watch?v=EyShGogzIn4
"Kandal je kazala da će grad uskoro biti oslobođen. Njena grupa dobija oružje, opremu i nove borce, ali nije željela otkriti odakle." Da pogodimo odakle?? iz svemira?? Jedina moguca ruta je preko Turske...
bravo, Kurdi, imate najbolje zene na svijetuuuu!!!! porokajte genocidase! women power ruleZ!!!!!
Odbranise Kurdi svoj grad. Uz pomoc Amerikanaca i brace Arapa. Svaka cast !
Kasicna propaganda da se uvjeri svijet kako je sa tim gotova prica ono IDIL se povlaci izbjeglice se vracaju ma ljepota, al na terenu je prica skroz drugacija. Ko je lud da zauzme vise od pola grada i na kraju se povuce, da su srbi u pitanju u ovo bi povjerovo, al islamisti kao boje se da ce poginuti pa oni ce osvojit Kobani pa makar svi izginuli.
Dobro je !!!! Genocidnu gamad svake vrste treba satrt i pameti naučit ....... Da više ne slušam i ne čitam ove što na sećijama u Maoči čuče i kmeče ... Satrt u prah i pepeo i ove islamiste i tzv. im državu
Prije par dana je bila vijest da IDIL drzi 80% Kobanija i da je opkoljen sa tri strane i da je pitanje dana kad ce grad pasti u ruke islamista i da vazdusni udari nemaju efekta na IDIL, i kakva je sad ovo prica da su ih u kratkom vremenskom razdoblju natjerali na povlacenje, ko je ovdje lud pitanje je sada???
Iz ličnog iskustva, ova izjava Kurske komandatice znaci da je Kobani ipak pred padom i da se to očekuje ubrzo..
pojasni nam to svoje lično iskustvo, želim to čuti.
A de nam reci gdje skupi to " lično iskustvo " ....... ????????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)