Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas me briga, ja cu biti direktorica Drzavne bolnice,a vi jedite korienje...a 86 godine sam u UPIjevom granapu na Koreji kupovala frtalj hljeba, jogurt mali i za 20 dinara selame.
Smrt Americi i Izraelu sloboda svijetu !
Rokni ih kim jong-e i meni su otkinuli pola drzave Bosne i Hercegovine i dali gen.ocidnim.Dokaz da se zlocin cet.nicima isplatio i prizna.Gdje je pravda i demokracija kojom se USA kune ? Nek daju svoju zemlju, zasto Bosnu pocijepase ?
Dnevno se izvodi i do 700 letova borbenih aviona i helikoptera.
Bog čuva AMERIKU
A jesu se demokrate usrale. Mogli bi vi u svojoj čaršiji i gljivu da ugledate.
Smrdija = S.Koreja...provokatori, a kada dobe po pic.ki manji su od pacova..
Nema sjeverna Koreja naftu,nije bitna uopste
pun svijet budala
Šta se svi ovi diktatori užive, pa kreću u pohode svijetom... Kad sila udari u glavu.
Jedva cekam da Ameri donesu demokratiju tim bahatim jadnicima. Ono se qrci, provocira rat i bilda vojsku, a hljeba nema da jede. Sjevernoj Kina iza ledja, juznoj USA, sjever komedija, jug prava drzava.
Tresla se gora ....rodio se mis ! SIKTER
Vojska od kartona