Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vam yebe mater, Njemacka treba da vas hrani i izdrzava i oprasta vam racune - to je kao kad bih se ja druzio s prijateljima koji rade po 10 sati dnevno a ja dr.kam kod kuce, igram igrice i suncam se a kad treba platiti racun ili klopu/pice onda se moji prijatelji isprse a ja se povucem..pa moze neko vrijeme a onda odjebaus!
al' sad kal gospodja Merkel zavrne pipu ...
Jedno od predizbornih obecanja Syrize je bilo smanjenje broja ministarstava sa 20 na 10. To su vec uradili - u roku od 24 sata nakon uspostave vlade! Objavili su "rat" oligarhiji, da ne nabrajam dalje... Zaboravlja se reci da su Njemacka, Austrija, Francuska, itd. zaradile vec stotine miliona eura samo na konto kamata. Neka je pobijedila Syriza. Prikazuje ju se kao dezurnu Babarogu, a one sto su Grcku dotjerali do prosjackom stapa kao nekakve "razumne" politicare... Ma daj...
Pa i nije bas tako... Zaboravljas 400 godina turske okupacije, I i II svjetski rat, te podrsku SAD-a desnici u postratnom periodu... Dakle uloga stranih faktora je vise no ocigledna. Naravno da su Grci Balkanci, ima tu i onog "Ma nema problema", "Sutra", "Polako", no budale nisu. Pismen je to svijet sa jedinstvenom istorijom.
Ma Grčka je propala k'o Grčka...
Fakat cudnog vremena, ljevicari problem..
sto je Angie popularna ...