Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo Dodika u sumo hrvanju
Zamisli Tihica u ovom kimonu, isto skakavac hahaha
Kako bi ga naš Tihić povalio tehnikom džuma-učimata, ocam\'.
mogo bi u filmu glumit rame uz rame s jet lijom :D
alal vera predsjedniče!
Ovaj lik je zlo. A nejvece je zlo svom narodu. On je lika koji je radio vremensku prognozu otjerao sa tv jer mu se nije svidjalo kakve temperature predvidja.
Najbolesniji mafijas na svijetu..
Mozda nisi znao ali Rusi ti i jesu Turci-Tatari. Ukrajinci, koji Ruse ne mogu naslikane, kazu : Zagrebi Rusa, ispod ces naci Tatara. Nije da se Rusi bas provive ovoj tvrdnji.
ma nema putin je super srbin 100%, takvi su sposobni da genocid naprave samo tako, ziiikkk
E bas bi se usrecili!
sve je vise Bosnjaka koji vjeruju majci Rusiji i Putinu. Ipak su Bosnjaci slaveni a ne neki Iliri ili Turci. Rusija je u Islamskoj Organizaciji i to nam moze pomoci izaci iz krize a ne da idemo u Avganistan.
Samo Ippon seoi nage dolazi u obzir.hehe
treba ga pitat smijel se pobit s Dodikom
Kompleksaš i sirovina....pa ovo ni naši narcisoidni političari ne bi uradili. Bože me sačuvaj kako ljudima vlast udari u glavu, pa izgube kompas.
Divi ovih rusa svaki isti kao d aih je isti urac napravio
http://www.facebook.com/Putin.Vladimir.Vladimirovich?v=wall
Mozda ne bi bilo naodmet gdinu Putinu da malo ozivi politiku Hruscova i da zastiti male narode od njihovih svirepih politicara i sotone. To je Rusija. Ovo u Grckoj i drugim zemljama Evrope kao i BiH Hruscov ni pjan ne bi dozvolio