Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kretenu koji traži \"PRAVDA ZA ADU\" Nemoj više biti dosadan. Prava je Adu već stigla, i nemoj da budeš dosadan kad si već primitivan. Bidnz
Pa šta ako je odsutan sa ovog svijeta ? Ne dozvoliti glasanje čovjeku koji je spriječen prisustvovati svejedno gdje se nalazi, na službenom putu ili Mjesecu ili drugom svijetu, to je kršenje njegovih prava ! Zamisli da dijaspori zabranimo glasanje ! Oni nisu ovdje, pa ne trebaju ni glasati ! Drskost i bezobrazuk.
moja kolumna pogledajte http://bc.vc/S3rgwh hvala
Ne\'am ja blage o čemu vi!?
...ništa to...đetića ima više na birački spisak no na popisnu listu...i tačno \"znadu\" za koga će glasat\' :))
PRAVDA ZA ADU
Izvinjavam se lingvistima i je bilo nepotrebno u mom prvom postu .Sad mozemo dalje.
hmm ovo mi nesto sumnjivo od koga su samo ucili pomalo smrdi na zlajinu praksu
Hoce to , zalo mi se greska , i kod nas takvi glasju..