Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istorijske činjenice neoborivo potvrđuju, da Turska vlast nije uništila srpske bogomolje niti protjerivala srpsko stanovništvo, na balkanskim prostorima i izgradila Beograd, koji je osvojila od mađara i koji je nadmašio ljepotom i Prag i Budim i gdje je postojalo blizu 200 đamija i raznih drugih građevina, a gdje su sada i gdje je muslimansko stanovništvi Srbije.
Šta će ih mijenjat, promijenili su oni to prije. Jednog po jednog je Erdogan mico i stavljo svoje ljude. Zato i puč nije bio punom snagom na političare, nego su ovi iz vojske išli promijenit vlastito zapovjedništvo. A to je puč osuđen na propast, ako je uopće i bio, a meni ovo debelo smrdi na predstavu.
TURSKA NAMA BOŠNJACIMA NIJE NIŠTA POMOGLA 1992-1995 NEGO JE SVOJIM POVLAČENJEM SA OVIH PROSTORA OSTAVILA NAS BOŠNJAKE IZMEĐU DVIJE VATRE I SADA SVOJIM IZJAVAMA TE DVIJE VATRE RASPIRUJU A MI IH GASIMO.
Ostavili su Turci na ovim prostorima i Albance, pa šta sad? Ako su Bošnjaci nesposobni da pomognu sami sebi, onda ne trebaju ni postojati kao narod. Izrael okružuje sa svih strana 200-300 miliona Arapa, ali niko ne smije ni da pomisli, a kamoli uradi nešto što Izraelcima ne bi bilo po volji.
zato sto ih guraju ameri krc bi oni opstali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nece ih mijenjati, nego ce ih pobiti
Samo nek ih bolje spremi sljedeci put:))
mete cojek svoju avliju i ta je problem?
Problem je to licemjerstvo, jer da je npr Vučić to uradio u Srbiji, ti bi govorio kako zavodi diktaturu i osuđivao bi.
@RagibUzoriti cuj!! zar ne radi? dodje vucko upo noca i s bagerima poravna im cijelo naselje, i hoce da bije sto muslimana. ma bjezi je za mene ni na karti ni u mojoj glavi srbije nema.
ma njihova stvar imamo mi u svojoj avliji patriota koji opljackase drzavu a onaj ko pljacka drzavu je samim time ekonomski slabi i cini ranjivom ali nije nicija do zore
nabra se i ti lajkova na vrece zlata. lajk!
Turki su naša braca volimo hin
poredali se kao Lego