Izvještaj iz Velike Britanije
0
Više od 1.000 žena dnevno bude seksualno napadnuto
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A od tih 1.000 "napadnutih", 999 pozeli da se to svaki dan ponovi.
Odkud ovo u 'slobodnoj' evropi koja toliko 'poštuje' ženu dajući joj sva 'prava'. Jedna žena u 3 mjeseca bude napadnuta u Pakistanu ili Afganistanu pa se sjate svi 'moralisti' i 'dušebrižnici' da na najogavniji način osude čin. Dođe podatak da u Britaniji 1000 žena dnevno bude seksulano napadnuto odjednom 'moralisti i dušebrižnici' izgube volju za moralisanjem. Ovdje sam jednom postavljao podatak svjetske rang liste silovanja gdje je npr Pakistan na 120. mjestu bio 2009 godina sa 0 prijavljenih silovanja dok se na Zapadu broje žrtve silovanja svakih par minuta,da postoji brojilo za takvo nešto mislim da bi se okretalo brzo poput brojila za isplatu na benziskim postajama. Ukratko ISLAM je gornji a kafiri,munafici i mnogobošci su donji pa makar njihovi 'mozgovi' to i ne shvatali. Pametnom dosta.
ti si samo još jedan bezosjećajni produkt društva u kojem živimo... spali se i ti i slični tebi, jer teme o kojima pojma nemate ( nekih 99%) prihvatate olako i sa porugom živite u svijetu fikcije i nadrealnog tećeći komfornizmu i udobnostim bez osjećaja za spiritualno. nemoj te me još napadati ukrštajući religiju sa spiritualnim stepen razvrata i projekcija opusa generacija koje dolaze svedena je na niske grane životinje, a od životinje su opet napravili kult obožavanja . davno.
Zašto ima toliko napada na žene u Engleskoj, kad one ne spadaju u najljepše u svijetu.