Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovom portalu prolazi samo ako se dobro izbljujete po americi
Pocinila \"gnjusne\" zlocine. Mars, stoko nepismena!
Ovo je demokratija!!!!!!!!!!! Sve sto primjetite da se radi u SAD-u, smatrajte demokratijom, medjutim ako se nesto pokusa uciniti u islamskim drzavama smatrajte terorizmom!!!!
i meni ne dadose moj komentar
poduvaj ga
Urednici sa-xa mi nedozvoljavaju da napišem po čemu je šerijat najveće zlo kojeg je svijet ikada vidio. Samo toliko.
lkyjhxcf
upravo tako, pljuvaci serijata i Islama, da vas cujem sada?? ne cujete se nesto??
Luda ili ne, ne zaslužuje živjeti...
koji je ovo seriat u AMERICI PA SAD SVI SUTE,SAD JE SVE OK SA SMRTNOM KAZNOM ZATO SAMO STO SE TO DESAVA U AMERICI,TO JE DEMOKRATSKA ZEMLJA TAMO VLADAJU \"PRAVI \"ZAKONI.....ZASTO OVE MUSKARCE NE OSUDISE NA SMRT,A I ONE U IRANU KOJI SU BILI SAUCESNICI ZLODJELA,JA ZAKONA CUDNIH I TGAMO I U IRANU
kad bi kod nas bila smrtna smanjilo bi nam broj stanovnika na pola :)
pa i ona je u iranu, čini mi se, ubila muža, pa se čitav svijet digao da je spasi. i sad ovo je gnusan zločin a ono nije!?
e koja je razlika između kamenovanja i injekcije? kao humanije je? smrt je smrt!! ovi ameri mi idu na k*rac ono baš!!