Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo dodik ne provede referendum o ukidanju UN?
Još se sjećam rječi rah. Predsjednika Alije Izetbegovića poslije potpisivanja Dejtona, kad je rekao:"U svijetu kakav jeste, bolji mir se nije mogao postići"! Zaista Bošnjaci se ne mogu nadati da će ovakve UN smoći snage i reći samo ono što je Haški Sud presudio, a to je da su srbi za sada počinili genocid samo u Srebrenici!
Počela ni sa čim (glupa rezolucija) završila ni sa čim (veto)
Iako rezolucija nije usvojena, svijet se ponovo podsjetio šta su to srpsko-vlaske izmetlije radile za vrijeme rata. Medijski pominjati, nego sta. Vrijedilo je barem toga.
I sta kazete, Srbi na aparatima, a? Op, op, prc, prc. Dzaba tolike pare pukoste za lobiranje i reklamiranje genocida po svijetu.
cudi me pa dodo i ostala masinerija srbije nije rekla da je UN kriv za genocid.
Rezolucija ipak nije kompatibilna...
Naravno da nije usvojena!!! Koja je budala pomislila da moze biti usvojena takva laz! Braca Rusi!
Pijandure ulozile veto nanu im nanulicu..
Braca Rusi :)))
ma serem se ja amerikancima i britancimai cijelom UN na rezoluciju, isti ti koji su trebali da zaustave pokolju nisu to uradili sad usvajaju rezolucije ma MRSH stoko,,, nece nijedna rezolucija vratit ubijene tako da jedite govna
Kako ide ovo sa rezolucijama, na kraju jedino UN će biti krivac za genocid, ili zločin, kako ga nazovu.
kasnite, nije usvojeno :(
Sta se moglo i ocekivat od djubradi
Dobili smo rusku mu tetku
Nek Srbi napišu kako treba da glasi Rezolucija i nek se onda glasa.
...al' oni Srbi što nisu okrvavili ruke, znači neki tinejdžeri (mlađi od 20 godina.)
Eto, malo prije me nazva moj dobar prijatelj iz NewYorka (nije Avdo). Kaže, da ni nakon sedmog pokušaja nisu mogli prevaliti "Bratstvo i jedinstvo" u Rezoluciji, bar jedanput.