Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te slike su vaša greška, članice Vijeća sigurnosti. Vas treba da bude stid.
UN je najveci saucesnik svjetskih genocida i zlocina u cjelom svjetu,samo nemo posmatra i cak direktno ucestvuje u zlocinima,pa zar srebrenica nije primjer,ruanda,CAR,i svuda gdje se pojave
izvini mislim da nisi u pravu jer USA i IN nije isto,googlaj
usa i un pardon
Qalu inaha waad.
Nahnu usbetul Assad ;)
zalosno :(
a zašto ne diskutuju o civilnim žrtvama u iraqu? gdje su amerikanci počinili stravične zločine ili o palestini npr, to im nikad nije na dnevnom redu... FUJ kako selektuju žrtve i dželate!
Jednosmjerna satanizacija, vidjeno vec monoooogo puta u modernom ratovanju sirom svijeta. Nazalost mediji su danas toliko mocni da ce u skoro svakom slucaju kreirati pobjednika. Ali u slucaju Sirije ce ici malo teze, jer danas svako ima neku kameru sa sobom, internet je svugdje dostupan, na youtube se lako kaci bilo sta pa je svijet vidio i drugu stranu medalje. Koja je mnogo mracnija nego ova medijski satanizovana Assadova.
gdje su u ovome svemu ove naše vehbije? za šta se oni bore?
vijece UN-a = qeceva davorija ;)
Allah nagradio sve muslimane i dobre ljude koji su umrli teskim mukama.
sto ih razdvajas na muslimane i dobre ljude ? Jesu to muslimani jos bolji ili losi ?
to ne sumnjaj,amin
Dobar prilog njemačkog ARD-a vezan za Siriju i Tursku . https://www.youtube.com/watch?v=JMnSuddMDLc
A vehabije i ostali dobrovoljci u Siriji sto sijeku glave...to kao nije zlocin?
klix je na njihovoj strani ko i protiv ljupka uhvatili pravac i samo pljuju
Kad Assad zavrsi sa odbranom drzave od terorista i talibana krenut ce u osvetu prema Turskoj samo zbog ove Anadolije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bashar al Assad je sirijski Slobodan Milosevic. Diktator, krvnik i masovni ubica!
živio asad dole teroristi pogotovo bošnjaci iz bih i sandžaka
Internacionalac ovo je ti promasaj stoljeca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sad ce se raspisat srpske ckapi kao asadovi navijaci,pa kloljac mora navijat za koljaca,svako ce za nedjela odgovarat taman hajd zdravo
objasni nam zasto tvoja braca muslimani idu u Siriju da ratuju za dzihad, a palestince svaki dan Izrael bombarduje? Zasto muslimani nisu otisli da ratuju protiv Izraela? Posto si glup ja cu ti reci, Izrael i SAD su usmjerili glupe vehabije da se bore protiv muslimana pod paravanom dzihada, a sve to ide u korist Izraela i SAD-a koji se zele pribliziti Iranu i Rusiji sa juga. GLUPANE !
a ti ces mi reci srpine jel ti stoko nepismena i histoprijski sljamu koji je evropa pustila da sidju sa brda i nastane se u evropskoj kanalizaciji kako bi smrdjeli drugima oko sebe,ti nezaprana stoko kojem je nesto stalo do palestine fasisto sadisticka ti ciji je narod jeidni u historiji osudjen zbog genocida i ti ces mi nesto kazivat ubojice i silovatelju djece,zato smo vam mi na Kosovu jezike pocupali pa sad kmecite u jami stoko
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
OVO JE SVE RUSIJA KRIVA JER JE SPRIJECILA INTERVENCIJU U SIRIJI, ZAPAD BI MOZDA NAZIVALI OKUPATORIMA KOJI SIRE "DEMOKRATIJU" KAO U LIBIJI, ALI SIGURNO NEBI VISE BILO OVAKVIH ZLOCINA NAD CIVILIMA SVAKI DAN U SIRIJI. TREBAMO BITI REALNI I PRIZNATI TO I ONI KOJI MRZE ZAPAD
ovako to izgleda kad dželat kroji pravdu, pa se žrtva pretvori u agresora. ne daj se sirijo naša. al.lah syria bashar w bas.
s tobom bih se jedino mogao složiti u nekom smislu da konstatujemo da tamo nije sve crno-bijelo a jesi li ti siguran u to što govoriš i kako znaš da je tako?
pa ja ne gotivim bashara već biram manje zlo za siriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)