Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ap učinite nešto PAŠČAD JEDNA
Ah što brinu za Palestince, svaka im čast, koja humanost.....
Morate razumjeti da su kotolicki svecenici protiv smrtne kazne jer opciti sa vjernicima svih uzrasti za njih je postala rutinska stvar. Zbog toga ne zele smrtnu kjaznu nigdje na svijetu. Zamislite samo kad bi toga bilo, pa 99% njih u west herceg g ovnima bi bilo eliminisano. Neme tu citavog vjernika, nema.
zasto \"sokirani\" pod navodnicima? jel vi znate uopste za sta se navodnici koriste?
cuj \"svestenik\" - sta ti je to
hajde se ti obuci i trk u crkvu, digo se svesteniku ili posalji dijete da mu ga spusti
Pa tako im islam nalaze ....sta se ćude
ZNATE KAKAVA JE RAZLIKA IZMEDJU PALESTINE I AMERIKE KAD JE U PITANJU EVROPA. ZA RAZLIKU OD AMERIKE KOJA SAMA PLACA SVOJU ADMINISTRACIJU, PALESTINCIMA TAJ MERAK PLACA EVROPA. BEZ TIH PA RA NE BI BILO NI PLATE ZA DRZAVNE SLUZBENIKE, DOKTORE, POLICIJU...KO DAJE LOVU IMA PRAVO DA SE MIJESA...KLASIKA!
@ahahaha ne serendaj A i ti kurvice evropice serendas sa vremena na vrijeme poznato, ne
sto su poturice postali politicki angazirani na svjetskoj razini. prije rata su mislili da su palestinci ono sto se figurice prave na predskolskom ;-)))) syebali su vam znanje na petkovnim tjelovjezbama za sva vremena ;-)))
Hvala Evropo na vasim komentarima, i mnogo vise na vasoj sutnji tokom bombardovanja Gaze. Voljeli bismo cuti slicne rijeci kad Amerika osudi na smrt onoga ko joj se ne svidja. Ipak lijepo je cuti vas s vremena na vrijeme.
Jeste zagalamili, pa treba li da izvrsavaju smaknuca ili ne? ye..ba..la vas vasa civilizacija!!!
Sta ima khurva Evropa sa Palestinom ? Oni bi da njihovi pederski zakoni budu u citavom svijetu....
i ja sam šokiran koncentracionim logorom Gaza.
i u americi ima smrtna kazna pa sto se ne bune bolje da se brinu sto su zidovi pobili tolike palstince i njihovu djecu i domove porusili