Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Venecuelanski predsjednik posebno naglašava činjenicu da je od strane Zapada otvorena sezona lova na Srbe, i da njihov broj u Haaškom kazamatu nadilazi broj svih drugih etničkih skupina sa Balkana zajedno. Chavez kaže da nije džabe izraz "haška pravda" - u svijetu postao sinonim za nepravdu. On posebno ističe da unatoč svih napora zapadnih obavještajnih službi, Haški Tribunal nije uspio da se dočepa Heroja bosanskih Srba, generala Ratka Mladića.
Хуго Србине, Србија је уз тебе! Predsednik Venecuele Hugo Čavez izjavio je da njegova zemlja neće priznati nezavisnost Kosova, uz ocenu da bi odvajanje Kosova od Srbije moglo izazvati rat na Balkanu. "Ne priznajemo nezavisnost Kosova, jer bi mogla završiti kao katastrofa", rekao je Čavez. On je izjavio da će se Venecuela pridružiti Rusiji, Kini, Španiji, Rumuniji i drugim zemljama koje osuđuju proglašenje nezavisnosti Kosova. "To ne može bit prihvaćeno. Radi se o veoma opasnom presedanu za ceo svet", rekao je Čavez.
ne mogu ti nista predsjednice. ziv mi bio jos 100 godina.
bice on dobro
Izdrži komandante !!!