Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to nestalo struje na ilidži i u Prijedoru
boli nas neka stvar za tursku imamo mi svojih problema o njima pisite !!
svemirci
Erdogan nazvao ISIL terorističkom organizacijom i ovi odmah odgovorili.
osta turska u mraku
...aaaaaj tuge, šta sad...😂
siguran sam da i turska prenosi vijesti iz elektrodistribucije bih
2 turaka zaduzenih za vijesti iz elektrodistribucije bih dislike this
Jeli to ta "moderna" Turska"??? "Treci svijet"!
iz kakvog si ti vilajeta nabijem te
Ja vijesti
Eh sad onaj sistem;Mi u ratu smo bili bez struje :)Što i jeste tako. Zaboli me za Tursku i to vijest baš lokalna ništa posebno u Beču malo pa stane uban! No big deal.
Jedan od porazavajucih podataka koje sam ja nasao je da je BiH trenutno na 182 mjestu "Pribavljanje gradjevinske dozvole".. i u odnosu na BiH losije su Eritreja, Srbija,Libija i Sirija?! "Prikljucak na elektro mrezu:...BiH na 163 mjestu a Eritreja na 107?! Source: http://www.doingbusiness.org/rankings
Iranski Cyber napad.