Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i idemo putovat znaci nema vise odvratnih ambasada nadam se da ce i vama ukinut vize
hehe ne zanosite se bosanski pravoslavci! Kao prvo, znate zapad koliko vas srbe voli????? Gdje ste god na zapadu, tu je pljacka banaka, trezorei i sl. Kao drugo, viza vazi zbog putovanja kao turista ili obilazak familije, nemojte misliti da ce te moci raditi! Posla nema za taj narod koji vec zivi tamo, a i da ima, nemate prava raditi....jedino na crno, ali noga vam je ako vas uhvate.....zato \"srpcici\", ohladite malo!
Veliki dan za Bosnu i Hercegovinu. Oni kojima je BiH teska i neprihvatljiva a iz nekog razloga ne zele da zive u Srbiji sada imaju alternativu. Baj baj.
pa jest, vi jos niste ni na tom stadiju...
E sad mozete da idete po europi i da prosite kao rumuni i bugari i da kradeta.
E sad mozete da idete po europi i da prosite kao rumuni i bugari i da kradeta.
DAJ TE IM I PARA DA LJUDI MOGU DA PUTUJU TO JE SVE BJEDA ...
evo obecavam da cu vam slati razglednice sa svakog putovanja....zbogom zohari lojavi.
Svaka cast, cestitam!
Alijin koncept drzave geto u 23 procenta =palestina