Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunizam - ideologija koja je od zelenila, vodnih bogatstava, flore i faune napravila siromaštvo, nerad, zaostalost. Tako to napredni ateisti, koji kažu da su vjernici zatucani u srednjem vijeku, prave napredak. Sjeverna Koreja - obećana zemlja Commija i Drugovi-Carice. Tamo je i mašinbravar 1978 imao spektakularan doček.
...jok, obećana zamlja mi je alijina slabo prikrivena begovsko - teokratska država :) ...sa sve golemim privrednim rastom :)
Ne znam samo zasto se komunizam jos uvijek veze uz pojam ateizma. Eno vidi "ateisticku" Svedksu i Norvesku pa pocni srati opet. Vjera ili nevjera nemaju veze sa ekonomskom situacijom u zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja konto da citam nesto na nekom srpskom portalu ccc
...admine, srbine :))))))))))))))
a zato su me banovali,sad sam skontala :)
:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Velika suša pogodila Severnu Koreju" to smo jedne hefte poceli pisati ekavicu drugog tjedna cemo ijekavicu a trece sedmice po nahodjenju :=
Sve je dobro dok ne pocnu na njemackom da pisu i to jos cirilicnim pismom :-))))
Ameri im bacili hemiju cuj susa na sjeveru :)))), vidi ostatak zelen :)))))
Od nekad dobroga Sarajevo-x izrodio se portal frljavog naziva sa mnostvo retardiranih,nepismenih,neukih i lijenih novinara.Cuj ''Severna Koreja'',prepisuje li se kad od drugih,copy/paste a?Gamad jedna nacionalisticko-huskacko-fasisticka :)
a šta bi značilo ono "poljodjelci". šta nam uradiše od jezika..........
samo dakle prevedes sa ekavice na ijekavicu i eto ti novinarskog posla....odo i ja osnovat stranicu svoju,samo cu kopirat vijesti i mećat na svoju stranicu...www.pijanašemsa.ba
semsa, pazi da ti neko drugi ne metne... 😀
Sjevernu* e ljudi moji ko pise ove vijesti
Nemoj tako čovjek srbin kad je multi nek je multi do kraja :)