Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si moj idol !!!
\"slijepi putnik\" je onaj koji ilegalno udje u neko prevozno sredstvo tj. ne kupovinom karte i sl.Hamza. Ne misli se da je bukvalno slijep. Nesto ga je natjeralo da bjezi iz sredine u kojoj je zivio ali ocito nije izabrao pametan nacin.
@Hamza 505, inteligencijo bosnjacka, citaj vise (ali ne kurran, to se ne pika!)
pa nasli mu oko na anteni auta, zar nisu nasi prenijeli cijelu vijest?
Nemojte se smijati Hamzi, to je stvar opsteg obrazovanja. Zemlja nam je u rasulu, skolstvo je nikakvo, ne cudi me ovakav komentar. A kad isti ovakav \"´Hamza\" ode negdje, zavrsi velike skole, znaci nije njegova greska.
Čovjek je samo želio bolji život. Pokoj mu duši!
Kad dodju izbori svi ste vi Hamze.
e skim ja dijelim vazduh ....aaaaaa
Kralju jel ti palo na pamet da \"slijepi putnik\" možda ne znači da je doslovno čovjek slijep, već da se \"prošvercovao\" :D Vidiš da je pod navodnicima.
to je bio srbin Jovan iz plemena ZULU
Idi sada u podrum lupaj glavom od zid i ponavljaj \"Ja sam glup ...ja sam glup \" do sutra popodne , za kaznu ! Majko mila oplakah ...kakav king size tenkre !
a koji će kh.urac u stajnom trapu-otišo da drh.ka? :(
Sve lafo stroge kontrole, nedaju da se unese kinder jaja u avion, a vamo afrikanac ispod sjedišta.
kako li su ti bilmezi zakljucili da je covjek slijep ako se tijelo raskomadalo, odkud onda da dospije slijep i sam do trapa, ovi li ga nesto mute i to u kraj sa svojim prljavim poslovimaopasno dok samo kod njih na ulice padaju ljudi iz aviona amerima i englezima niko nemoze stati
Osim ako nije već umro u avionu, kaže temp. 40 ispod nule.