Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratim CNN 2 sata i mogu vam reci da je ljudima jasno da bi rat u Siriji znacio kraj Izraela. Podrska Assadu !!!!!!
Podrska kralju od pocetka do kraja, uz zelju da sto vise Vehabije ode u rat :)
http://www.youtube.com/watch?v=hOiePQYFzLA ovako to radi Assad protiv pobunjenika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja velike stvari.Unisit ce im glavne hemijska fabrike ako postoje,vojne aerodrome i mostove ,vjerovatno vojna postrojenja i dobar dio ekonomije ali unutar sirijaca ostace vjecna netrepeljivost i nerijeseni sukob kao u Bosni .Bitno je unistiti jedan narod koji je bio jak i stabilan kako to cifutima odgovara.
Pa sami se nište godinama, sami su krivi...a posebno taj diktator
Pa nije bas ista situacija jer ovi sto vladaju su manjina i cine samo 12%. Kada bi ih makli bilo bi bolje. Jest da ce imati poslije toga problemcica oko raspodjele vlasti itd, ali samo da se rijese ovih alevita.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pored silnih satelita u orbiti, silne cie,mi5 mi6,mi7 i mi8, kgb-a, udbe i sudbe, bla bla bla bla...još nitko nije izišao sa informacijom TKO je upotrijebio otrov. znakovito...
Zato hoće Turska. Što bi se oni krvili kad mogu pustiti muslimane da pobiju između sebe.
ima i tu istine.....
seljačka posla
Šta je.... PRPA ha..
ma sta je sad ovo??????? putin posalje jednu podmornicu i ratni brod ovi odma ko misevi :))))
dosta ljudi slusa medije i na osnovu toga govore al-asad je ovakav ili onakav, ili ovo se desava u siriji ili ono, a znamo svi da skoro 50% onoga sto mediji govore nije tacno, da je izmisljeno, da je laz, da je ne provjereno i to rade samo kako bi stekli svoju popularnost. Ja licno vise ne vjerujem medijima.
...ovaj im je premijer mrljaviji i od blera...ipak, izgleda je pudlica otkazala gazdi...
Mislim da se ovdje ne radi o nekom strahu već je u pitanju Engleska javnost !! Pa prošlog premijera Blera su stavili na stub srama zbog Iraka . Kako objasniti pogibiju vojnika koja je neminovna u svakom ratu ?? Ogromna je razlika između Evropske i Američke javnosti i demokratije .
boli njega za javnost :) pa on formira misljenje javnosti...na obale sirije stigo samo jedan ruski brod i jedna nuklearna podmornica...ko bi se s tim zahebavao
rado bi se oni umješali pa neke svoje interese isposlovali, nego ih je strah Kine i Rusije... Kad je trebalo napast Irak (u kojem i nije bilo pokolja ko u Siriji nit su imali koga "branit") uletili su u rat ko budala u kredit zajedno s Amerikom, jer su imali interes, a nisu imali protivljenje ostalih velikih sila.
Sta ba glumis ti fol glavni zavrsio fakultet pa glumis nesto ti glavni hoces neces napast sta ba glumis !
toooooooooooooooooooooooooooooooo,, jedan lipi sakomicin za Cameruna,,,,, i jedna jos ljepsa samarcina Obamiiiiiiiiiiiiiiii. Zivjela Slobodna Sirija!!! Smrt Fasistima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je još gore ! Ovo znači nešto mnogo gore !Zatišje pred buru kasnije donese sa burom raznog smeća ! Siriji se sprema mnogo gori scenarij !
Rusija će napasti Saudijsku Arabiju ukoliko Sirija „padne“
NEMA NAFTE - NEMA NAFAKE