Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi za jednog, jedan za sve dok svo zlo ne bude prasina i ugljenisane brade ! ( znam da je crnjak ali ne mogu da se suzdrzim kad su u pitanju ovi monstrumi i teroristi ! )
@franzk3 Zivot je 100% smrtonosna bolest koja se prenosi sexom! Lijepi abortus il da te babo-tata Bogdo izdrk'o. "Bolje da te tata izdrko na lopatu i bacio na đubre nego što je napravio budalu kao što si ti!" Bolje da te cale u koprivu izdrko'...bar bi ga peko kurac a ne savijest!
Ovako su trebali cetnike bombardovati tj u ovakoj mjeri i to ODMAH kad su nas poceli klati i nase najmilije! A sad se kurce ubjedujuci svoju dijecu da smo mi ti koji su klali i ubijali... fuj kako su odvratni!!!
hajmo svi kako nas je Thompson naucio HERCEG BOSNO SRCE PONOSNO
gadi mi se ova licemjernost zapada kao prvo idil je kreirala i trenirala cia da bi pravili haos po bliskom istoku a sad ce idil iskoristit kao alibi da napadnu siriju i skinu posljednjeg bliskoistocnog vodju nedzihadistu assada a idil je treniran u jordanu iraku i turskoj u kampovima gdje su obuku vodili agenti cia-e narode vrijeme je da se probudite
toliko velesila protiv IDILA, covjece pa vec bi ih sravnili sa zemljom, koliko se dize halabuke oko toga
Treba pobite ove IDL-ovce, nek ide Britanija koji normalan musliman moze ubiti "brata" muslimana i uz to pominjući ime Allaha dž.š
Na*** su :)
cinjenica da su se i Ujedinjeni Arapski Emirati, zemlja u kojoj se primjenjuje serijatski zakon pridruzili koaliciji za rat protiv IDIL-a govori da je IDIL samo jedna obicna teroristicka vojska zeljna vlasti, a religiju zloupotrebljavaju u svrhu propagande i opravdavanja svog nasilnog teroristockog djelovanja sirom svijeta. jer, nista ne ujedinjuje ljude toliko koliko ih Bog moze ujediniti, i nista ih toliko ne razjedinjuje, koliko ih Bog moze razjediniti!
Skoro bih se i ja pridruzio cipeliranju slabijeg.Kad su trebali da podrze Obamu protiv Asada usrali su se.
I kada ste od Gospodara svoga pomoć zatražili, On vam se odazvao: "Poslaću vam u pomoć hiljadu meleka koji će jedni za drugim dolaziti." (8:9) Kad si ti rekao vjernicima: "Zar vam neće biti dovoljno da vam Gospodar vaš tri hiljade meleka u pomoć pošalje? (124) Hoće! Ako budete izdržljivi i poslušni, i ako vas oni napadnu odmah, Gospodar vaš će vam poslati u pomoć pet hiljada meleka, sve obilježenih." (125)
da li se ovdje radi o crnim zastavama Horasana
@apokalipsa 10 je li to neka knjiga "crne zastave Horasana"? ne bih rekao, ali crno se pise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ono bas krece? krenula ono pravo?
...nato valjo 95-e, 99-e, 2011-e (kad je lupao gadafija)...2014-e ne valja?
SAMO KOLJITE ISIL
Kazu: rat koji ce trajati godinama???? Jako ohrabrujuce, valjda neko doceka da se i to zavrsi...