Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije bilo lakše i jeftinije platiti hitmana ?
a Sanela Jenkins?
Sta bi Hana Hadziavdagic dobila u slucaju razvoda? Nogu u guzicu :) hahahah
najskuplja je po provedenom satu
hoce frajer mladje i bolje mada ce mu i to doci glave Sinoc sam guzio citavu noc moju trebu ineke holandjanku(pisti da te bog sacuva)
Za 10% od ove sume novca na sudu bi i njena majka potvrdila da ju nije rodila a nju bi mrak pojeo
Za 10% od ove sume novca ub
Ovaj Chris je tada bio previse zaljubljen ocigledno, inace bi tu puko predbracni ugovor, ovako je laksi za pola, razumio bi da je Scarlett pa da je se tako proveo ovako ne
a sta je sa slavicom eclestone ili kako se vec zove zena od bernina sefa formule 1... koliko znam ona je dobila isto pola njegovog bogatstva a berni je tezak 2-3 milijarde.. ili se varam...
Šta će jednom čovjeku tolike pare. Previše je previše
sa kojim ciframa se barata da ti se zanesvjesti....
kad mi neko kaze jebi ***te pa taj sapun posto skuplje od bilo koje dijamanta,al ajd opet neguraj ga kad kaze jaran toplo mi je socno unutra ..