Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka fobija temeljena na vjeri treba da se tretira kao antisemitizam. I islamofobija i hrišćanofobija itd.. To bi trebalo i u BIH uvesti.
Fobija je neracionalni strah.. Dali se neko kaznjava zbog straha od zatvorenog prostora..ili visine..itd. ? Kakve ovo veze ima s fobijom?
Izraz je mozda malo nezgrapan, ali znamo na sta se misli...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ukucajte u youtube "muslims in england", nije ni cudo sto Islamofobija raste, jbt pa i mi u BiH bi postali islamofobicni da nam se dovuce ono sto se je njima u London uvuklo.
@Franzek2: K nozi, fasisto!
https://www.youtube.com/watch?v=cOHyVrrztbM Žive u Velikoj Britaniji,a viču "UK go to hell". Stvarno su nejasni. Ako ti se ne sviđa Europa, idi na Bliski Istok. Valjda se ti trebaš prolagoditi državi u koju dolaziš, a ne obrnuto.
ovaj zapad danas bombarduje i pljačka svaku napredni i civilizirani islamski narod a podržava onaj islamski identitet koji mu je čista suprotnost. Valjda je to što mu je njegovom barbarstvu bliže. Ako ste tako plemeniti, kada se napjačkaste i porobište pola svjeta, što pobiste i uništište svu civilizaciju Maora na pirinejskom poluostrvu. I što vam to smeta toliko Persijska civilizacija? Zato što vi to ne možete nikada dokučiti. Možda vi možete napraviti bolje automobile, oružje, ... ali bit civilizacije nije u tome.
prekopirati zakon om'a u BiH!
Ne smeta mi nijedna vjera, niti mrzim nekoga zato što je drugačije vjere od mene. Ali ono što mi smeta je prenapadno isticanje vjerskih obilježja. Pogotovo nije lijepo isticanje vjerskih obilježja u sredinama gdje si došljak, gdje to nije prirodno. Naprimjer, zar je normalno za Britaniju biti obučen kao ova muslimanka na slici. Pa ovo je tradicionalna i prije svega namjenska odjeća arapskih beduina u pustinjama sjeverne Afrike i Bliskog istoka, koja štiti od sunca i pijeska. Koju su Arapi preko vjere prodali i drugim muslimanima. Nikako je nije lijepo i prirodno vidjeti u kišnoj i hladnoj Britaniji.
Arapi su mnogo svoje tradicije zgurali u vjersko..a obicni musliman to ne konta..on je naucen da slijepo prati i zna da je svaka devijacija udaljivanje od vjere..sto je apsurdno..a dokaz za to su ovi britanski talibani
Potpisujem, od prve do zadnje riječi sve si točno rekao.
Sljedeći put se pokrivam kompletno i idem u ženski dio hamama.
Moram napokon nekako pobijediti tu fobiju. Mislim da će mi te dobre žene u crnom kroz blizinu i toplinu znati pomoći.
Ne kontam, "...fobija" je strah "anti..." je mržnja. Opet sabiraju kruške i jabuke.
Politika je kurva..na jednoj strani se bacaju bombe..na drugoj glumi neko saosjecanje..najgore je sto sloboda govora ispasta.. Sutra..neces moci kritikovati islam jer je to "fobija"
Islamofobija u Engleskoj i jeste antisemitizam. Arapi su fakat semiti, današnji jevreji samo u manjem procentu.
Džavahrlal, javi se.
ovo treba da pročita svaki bošnjak http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/istoricar-salih-selimovic-muslimani-nisu-nikad-postali-turci-propadamo-jer-smo-se-odrekli-predaka-clanak-1973729
Hocemo! Posebno clanci sa stranica sa .RS ekstencijom =))) Koji levat u p.m.
pročitaj ako smiješ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada? Nakon što pobijete milijardu muslimana?
pa rekao je "britanski muslimani"
ne znam jesi li primjetio, ali velika vecina ubijenih muslimana nije ubijeno od strane zapada vec drugih muslimana............
PRIKAŽI ODGOVORE (1)