Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim Angelu zato sto nas prima da radimo kod nje. Da dodje neko drugi nebi nam dao da dolazimo u Njemacku iz ove v u k o j e b i n e.
anhela samo napred, imaš moju podršku
@whey. Neznam ali znam da kod śvabe nije nikog primio śto ga voli,neg da ga slomi a śvabo poslovodźa joś bolje plačen da lomi ledźa.
Angela uzmi nas sebi ;)
ako ti nesto znaci glast cu za tebe angela
Вјерујем медијима. Хилари ће да побједи, Британци су великом већином против брегзита.
ista propaganda kao sto je bilo za Hillary Clinton
DOLE DIKTATOR !!! __________________________SMRT IV REICH-u ____________________ Mamu ti jebbem nije ti ta stolica suđena do gorba, 2 mandata i tornjaj se na selu plesta čarape i čuvato ovce.
al u *urcu..
go mama Andjo !
U internetskom žargonu, izraz trol označava osobu koja dolazi na uspostavljene internetske zajednice kao što je internetforum sa jedinim ciljem da na njih šalje potpaljujuće, grube i uvrjedljive poruke za namjerno dosađivanje sudionicima, stvaranje nesuglasica među sudionicima foruma, odnosno remećenje toka rasprave na forumu.
Zdravo odluko!