Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi goveda obicna (mislim na ove kriticare koji na sve imaju sta reci a pokrenuti paksu - to nikako) da nam nebi Blaira bila bi sada Bosna Srbska a ne Republika Srbska idioti jedni. Jebo vas Sadam i Irak. Oni su se lizali sa slobom kada nam je najgore bilo isto ko i onaj tulipan Gadafi jebo vas on. Otvoreno su govorili na televiziji kako bosnjaci treba da nestanu jer nisu cisti muslimani. E pa jebem im cistu muslimansku mater u picku i svim ovim bradonjama ovde sto se setaju po nasim gradovima i prave djecu nasim curama a onda se izgube za sva vremena. Jebo vas otac glupi, nikad vi dobra zivota imati necete, valja bjezati odavde i od ovog smrada. Pusite ga Blairu svi do jednog.
Mozda sam pizda a mozda gamad ,al da ti nisi zdrav to nije mozda, to je gurnosi. Sto se ba ne drogiras ko sav ostali normalan svijet (svet).
Smradovi, zaboravili ste kako je Bler jebavo srbe po Kosovu. Sad serete sto jebaje iracane koji su srpski saveznici bili, nikad Bosnu priznali. CETNICKE PIZDE S MUSLIMANSKIM IMENIMA STE VI GAMADI!
ti sad uvrijedi nicholsona :)))
Ma Blair je kreten nad kretenima. Reci za njega da je kreten pa to je da uvrijedis kretena. Ima neku retardiranu facu i on i zena mu.
Mogli ste bolju sliku naci...bezveze pravo.
blair mi na ovoj slici liči na jacka nicholsona iz mladjih dana :)
Samo Bosanci jos vjeruju onima koji bi ih u rat vodili.......
Jebaji ga!
prvi ko bi mu vjerovo nije niko lud ba