Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vjerovatno najjadniji komentar koji sam procitao u proteklom mjesecu. Prvo Iran nije arapska zemlja! Drugo, Iran ima bolji životni standard nego mi u BiH, daaaaleeeekoooo bolji. U Iranu režim je došao na vlast referendumom nakon revolucije. U Iranu je i dalje većina ljudi glasala za Ahmedinedžada, da te napomenem razlika je u 17 miliona glasova. Recimo da je 3 miliona prokriumčareno, prednost ostaje 14 miliona! Savjetujem ti da odeš u Iran na godišnji, tamo je 17% svjetske priznate baštine! A i daleko su napredniji pa ćeš se sigurno osjećati ugodno. I molim te, ne pričaj više o stvarima o kojim pojma nemaš
Otkad je Iran \"arapska zemlja\"??????????????????
@xzpx Nisam to ni rekao da je najbolje itd. Gdje to kod vas ne glasas 3 miliona? Je li u americi Reci pa onda da nastavimo Ti si izgleda nasjeo na americku politiku protiv Irana. Steta.
HAHAHA, pa Bosna (nadimak) da li je jos Iran demokratska, idealna, najbolja arapska zemlja? kod nas bar ne glasa 3 miliona mrtvaca i turista... kako bi zelio da neko pomogne jadnom narodu sto umire na ulicama, ali ono sto me najvise boli je kad neko brani agresora, poput Amerike u Iraku ili Iranske vlasti u ovom slucaju!