Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grozno za te ljude , ali fotke su super
Nije ovo ništa kako su drugovi partizani odradili igmanski marš
Type 'HAARP' in Google search. You'll get the answer
Mislim da niko skoro ne cita tekst...nigdje ne pise da je padao snijeg....ovo je zaledila voda kojom su gasili pozar u i oko tog skladista. Mozda malo pretjeruju na klixu naslov, jer se temperatura do -38 odnosi na USA (izvodim iz teksta).
ako vec koristite tudje tekstove.. pravilno ih prevedite... http://edition.cnn.com/2013/01/24/us/cold-weather/index.html?hpt=us_t3
U kom Cikagu ti zivis? Je li to onaj Cikago lijevo od Sedrenika? Tek toliko da dokazem da je ChiGirl profuknjaca i skot postavljam link sa nesto vise slika http://news.yahoo.com/photos/chicago-firefighters-battle-flames-in-bitter-cold-slideshow/
Ja sam 3 sata juzno od Chicaga, ovdje je trenutno -13C sa uticajem vjetra (wind chill) od -20C. Snijega jos nema, najavili su ga sutra ili u subotu, zeljno ga ocekujemo jer ce to povecati temp.
Ispravka... nije bilo -35 nego "samo" -15 do -20
NEMOJTE OBJAVITI NI OVAJ KOMENTAR SMEĆE LAŽLJIVO..NIKAD VIŠE NEĆU OTVORITI OVAJ PORTAL A NA SVIM OSTALIM ĆU PREPORUČITI OVU LAŽLJIVU VIJEST.OVO NAZIVATE VIJEŠĆU.IMATE STO NAČINA DA PROVJERITE TEMPERATURU U CHIKAGU A ONA JE TRENUTNO -3.
PU
Evo sjajne stranice za sve nas koji provodimo cijeli dan pred računalom, a želimo zaraditi. Ovdje možete zaraditi 0,01$ za svaku reklamu koju pogledate. Stranica je sigurna, registracija je besplatna, I može se zaraditi pristojan novac: http://www.clixsense.com/?4986151
Ma kakav snijeg, evo me u Cikagu, nidje snijega ni na vidiku, samo vjetar fura i hladno je... Pozdrav raji sa BIR-a :)
Klix . BA.....slusajte strasno nam je hladno od Nedelje (ovdje u Chicagu).....ali da je -38c, to je suplja prica....drugo ovako okovana ledom automobili i zgrade, ja ovo zaista nisam vidio nigdje u Chicagu ovih dana, tako da mi ovo djeluje ko suplja, snjeg je jedva propadavao juce, a kisa nikako nije padala ovih dana.....a najhladnije je bilo -27, - 28 celzijusa u ovih zadnjih 4-5 dana....eto samo toliko.....nije ovdje nista gore nego nase zime vjerujte mi....samo sto je ovdje ravnica, pa kad zapiri to jos spusti temperaturu nekih 5-8 celzijusa....pozdrav svim dobrim ljudima!
http://www.smh.com.au/world/chicago-warehouse-turns-into-ice-castle-after-huge-blaze-20130124-2d8od.html Evo ovdje video koji pokazuje pravo stanje. Jedino što se zaledilo u Chicagu jeste skladište koje je bilo mokro od gašenja požara. A i to se dogodilo jutro poslije.
http://www.earthcam.com/usa/illinois/chicago/field/ Evo vam live camera sa više dijelova Chicaga. Nigdje pahulje snijega nema.
Koja je ovo montaza i podvala? Nema u tom dijelu zemlje takvih temperatura, pa ni u juznoj Kanadi nije ovako hladno, sjever je vec zaHeban.
Igmanski mars je k ari na u odnosu na mars pofalici, pravac vrh treskavice dzokin toranj (mala chaba) januar 94.