Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman podjoh da pisem o ovih 880 000 i 3.5% kad vidjeh da su raja vec komentarisala, presmjesno...danas je izgleda dan nekih pogresnih cifri (500 000 tona).
a niqabb e moj dragi veropesnice,sta se po seher sarjavu vrti ,zena pa bez niqabba eh dina mi trreba da ide neka ilagija uz ovo:)
Ljudi je bih ovu hebo dan i noć. Hebizovna je do bola.
Prema oficijelnim rezultatima izbora, Janukovič je Timošenko pobijedio sa 3,5 posto glasova...
Novinari su vam NEPISMENI, zbog njih Sarajevo X pada vrlo nisko \"...te da ČE se protiv njegovih podvala boriti na sudu.\" P.S. Ovo nije jedina greška koju imate.
prema wikipediji na izbore je izislo oko 25.5 miliona, mozda ste vi pomjesali ukrajinu s BiH jer ne vidim kako se drukcije moze dobiti 800000 od 25493259
Na izbore je izašlo oko 880.000 ljudi. ??? ukrajina ima 46 miliona stanovnika, a to znaci da na izbore nije izaslo ni 1% stanovnistva, a takvi izbori kolliko ja znam ne bi trebali biti valjani? PS zasto ne prihvata komentare s rijecju p.r.v.i mozda ko je p.r.v.i. poceo rat
Na izbore je izašlo oko 880.000 ljudi. loooooooooooooooooooool pa jeste li normalni, ko ovo objavljuje? cuj 880.000 ljudi.