Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redakcijo, de malo razmislite na građane ove zemlje a ne samo na profit. Ove vijesti su postavljene samo da raspiruju mržnju.
...jel se "zaturila" koja milijarda, a? ...desi se to. gospoda zature milijardicu a ne ko balavi keno 7 tajni milion-dva.
Zasto se original biblija cuva upravo u vatikanu,zasto vjernicima ne dozvolite pristup..Mnoge tajne ta institucija krije,a ako neko nije znao najbogatija je drzava na svijetu...
vatikan je jedina drzava na svijetu koja neplaca porez ni sta
Takode ima i svoju vojsku koja se zove svicarska garda,i izvan je svicarske vladavine, koja je odgovorna za sigurnost vatikana,kontrolu ulaska i izlaska,kao i samog pape..Vatikan svakako ima svojih tajni,dosta njih, za koje mislim da nikada nece biti otkrivene :)
Zasto bi Vatikan imao bilo kakva povjerljiva dokumenta? Mozda osim usmenog dogovora sa Luciferom imaju i nekakav potpisan ugovor. Ko zna kako je Djavo pedantan. Mozda hoce sve crno na bijelo. Kad vatikanski biskupi prodaju svoju jeftinu dusu, on sve fino u arhivu slozi.
smradu cetnicki bolje se brini o pravoslavnim popovima tipa kacavenda koji su tokom rata davali blagoslove cetnicima koji su vrsili genocid i agresiju na nesrbe.
@puskin dobar rezon ali ti na klixu nemas kvalitetnog sagovornika za tu vrstu price.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)