Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zidova za kancelara
Pa zar zaboravljate da je papica svabo.Mozda on zna pravu istinu,a i ovi moraju malo da odvade.Sto je puno i previse je jer nije Willijamson jedini koji tvrdi ovu teoriju.
Oh can you hear him coming\', is the antichrist you better keep running\'.. Oh can you hear him coming\' is the antichrist you better keep running\'running\'!
Svaka cast Merkelovoj, al postavi \"svetog oca\" tamo gdje mu je mjesto!!! Hoce, hoce...tako je to kad se u politiku petja onaj ko nema pojma o tome!!! E, neka se morao povuci, bas!!! Zalosno je sve ovo, sramota!!! Nije ni cudo sto je sve vise nevjernika, ateista, protestanata i kakvih sve ne...
TO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEE!Bilo je samo par zidova sa slomljenim rukama i nogama i to na skijanju sto im je hitler platio.
niko ne negira nista, samo je \"povelika\" razlika od 6 miliona do 300 hiljada, i na to svi \"revisionisti, antisemite\" ukazujemo. istina je cenzurirana od cionistickog lobija, zato treba imati hrabrosti kao ovaj covjek da se pozove na istinu. mali podatak: na pocetku se govorilo o 12 miliona pa su postepeno spustali sve do 6. danas mnogi naucnici, historicari te istrazivaci tvrde da je cifra manja i od jednog miliona (STO JE SVAKAKO TRAGEDIJA I ZLOCIN) ali.... procijenite sami o chemu se ovdje radi... ako je gosp Williamson covjek (kao sto je bio cijeli svoj vijek kao svestenik) on nece podleci ovakvim ucjenama.
Koja je ovo propaganda Ti moras da se odrekenes svojih stavova i ako puno osoba misli tako zato sto su neki napravli zakon za sebe i svi moraju da se sloze sa njihovim zakonom Koji k.... ti zidovi kao da su oni jedini stradalnici koliko je stradalo krscana i muslimana A ako se spomeni je.ni zidov sve skace