Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
celibat je nepravedno nametnut svecenstvu od strane crkvenog klera celibat je slag na torti vatikanskih balvan duhovnika dokaz za ovako veliku gresku su pedofilski skandali od istoka do zapada od davnina do danas
vatikan nudi tri dokaza, a tuzba nudi nekoliko hiljada zrtava torture.... tu je valjda to negdje....
Bolesni ljudi
TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD!!
Nista novo.. Pitam s eko vrsi pritisak na Vatikan i s kojim ciljem.???????????Ha.... http://bs.wikipedia.org/wiki/Scijentologija Bezbeli..
Sta ? ista je to bagra.....
gdje su sad oni sto su pricali za gluhu bukovicu?
JA SAM ĆETNIK :)))) SA MEKIM Ć I JOŠ NEĆIM MEHKANIM :)))
AKADEMIK BRE IDI PODUVAJ GA STAROM DEDICI ZA CENERA