Zbog odluke o abortusima
0
Vatikan kritikuje Obamu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA MENI SE CINI DA SE ONI SAMO ZAHEBAVAJU SA NARODOM
Tek od 17-tog vijeka se moze uzeti da crkva dosljedno govori da je embrio zivo bice. prije toga (uz povremene izuzetke), vecinom se smatralo da embrio nema \"dusu\" (\"fetus animatus\" i \"fetus inanimatus\"). slepaju se na nauku. sta god nauka otkrije, onda se hodze i popovi jave da to \"protumace\". religija je porez na neznanje.
plaše se da će pravladati \"treći svijet\"
Ma ja, treba zabraniti abortuse, pa da onda zene to moraju same da rade ili da idu kod amatera koji ce to nestrucno uraditi i onda jos veci belaj. Ma to je stoka, samo nek guraju svoju politiku i propoagandu.
vatikan - ma zdra\'ooooo ba