Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka neka zaigrala je i vama amerima mečka pod prozorom
komunjaro opet bulaznis da nije njih bilo ne bi bilo ni embarga na uvoz oruzja a u tom slucaju stvari bi se drugacije odvijale vjeruj mi na rijec
nema potrebe da me učiš historiji. a inače, ko je razbio prethodnu državu?
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
fahrini placenici
To nisu socijalni prosvjedi, to su izgovori za pljacku! Hebene propalice!
Kina ,Rusija ,i EU;trebaju uputiti ostar protest americkoj administraciji zbog nasilja nad mirnim demonstrantima.
Cuj razoreni.
Drago mi je što će raja sad da vidi ko je >terorista> terorista !!!
vidim sinoc baseball odgodjen a taman razradio baltimoru z2 na poene..sjoo
Samo da se klixovcima sjetim ovako usput,zbog zabrane komentara na ove genocidase.
To JEVREJSKA PARAZITSKA NACIJOOO DABOGDA SVI ISTRUHLI Ajmo sad isfrustrirani Bosnjo kojeg su do juce KLALI I DJECU MU UBIJALI OVI ISTI BRANI IH!Bijedo zato imas jadan zivot zbog takvog razmisljanja!
Kad idiot insektoidnog oblika pocne branit Najvecu Zlocinacko Bankarsku organizaciju u svijetu koja donosi svo ZLO sto postoji jasno mi je sve... Da nije bilo Amerike ne bi bilo ni SREBRENICE ni 200.000 SEHIDA! I NIJE TE STID BIJEDO SIROMASNA REC AMERIKA DOBRA?
Osim tih jadnih i ibjednih SIROMASNIH zivota u mraku koje zivite STOKO ROBOVSKA
Nema drugog Boga do INTERESA! INTERES je stvoritelj svijeta i upravljač čovjekove sudbine INTERES je svemoćan INTERES govori svojim božanskim govorom INTERES sve stvara, održava i rastvara INTERES je oduvjek INTERES živi vječno INTERES sve zna INTERES sve čuje INTERES sve vidi INTERES!!! Zbog njega se radjamo, živimo i zbog njega na našoj smrti zarađuju. Zbog njega mrzimo i volimo. Zbog njega idemo u ratove i ginemo.
Interes je iznad politike
NEK MU JE RAHMET DUŠI I DA GA ALLAH DRAGI UVEDE U DZENNET.
Cudno je to da su samo afroamerikanci na ulicama,toliko o solidarnosti bjelaca,bilo ih je ali u vrlo malom broju..Jednostavno nikada nisu dobili svoja prava od kad je svijeta i vijeka,i uvijek su tretirani kao robovi koje zele istrijebiti.danas mozda manje ali jos uvijek je to prisutno...
Super sila posjeduje sofisticirani orožje poput krstarećih raketa, patriota i bombardera, može li sada to pomoći.
Kad narod pukne,ne može ga ništa zaustavit,nešto slično bosanskom proljeću!koje je nažalost već zaboravljeno!eh da oni proživljavaju ono što mi roživljavamo pa mislim da bi kompletnu Bosnu naopak okrenuli!
Svijet luduje :)
Wild Wild the West