Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjece samo uzivaj i zivi,jer niko nije siguran kad ce koga danas cunami strefiti,pa trebaju i ovi jadni japanci pomoc nego sta cunami je sve odnio na kamaru zgrno milioni stanovnistva su ugrozeni u toj zemlji
Ne kupujte estonske proizvode nakon iživljavanja nad nasim zmajevima u rukometu!!!SALJI DALJE! ---
ja sam cuo da ce smak svjeta sad neznam..
Vi i glupi CNN niste mediji. Vi ste obicna zuta stampa kojoj je cilj praviti sto vece senzacije ez ikakve doze realnosti. Pa nije Japan Sovjetski savez. Da im treba pomoc oni bi to vec davno rekli. Ako je iko na ovom svijetu kvalifikovan da sprijeci takve katastrofe onda su to oni. Ne curi radioaktivnost iz jezgre reaktora vec je to para od vode koja se koristi za hladjenje reaktora posto nakon upotrebe postane kontaminirana. To ispusta radijaciju ali u dosta manjim kolicinama nego npr. sto je sada u Cernobilu nakon skoro 30 godina. Samo prepadate ove budale od naroda koji posliju pricaju da ce smak svijeta.
kako njima ne dosadi koristiti google umjesto mozga
kako vam vise ne dosadi da po svemu pljujete?
VKV izbjeglice :D
radijacija ne curi ako si ti novinar ja sam spajdermen