Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadnici, ne mogu sami donijeti odluku, nego ako glasaju ti i ti i mi cemo. Haha. Koga briga hoce li Bosna glasati za ili protiv. Komsicu, opali mu samar kad ga sretnes...
Trebamo podrzati Iran bez obzira na \"naseg\" nebojsu koji ovako tvrdi zaista grijesi i to svejno
I samo radi istine da se zna hrvati i muslimani su skupa brojili preko 700.000 vojnika a RS oko 110.000 i RSK oko 25.000. Znaci sve ono pre i 700.000 veoma naoruzanih vojnika na 135.000 bombardovanih od strane NATA vojnika!! Bolje se poklopite usima i sakrijte sa vasim herojskim pricama jer brojevi govore vise nego dovoljno!
Pa i mi smo bili pod sankcijama,koje su nam onemogucavale mobilnost vojske pre svega a i mnogo sta drugo u glavnom pomagali su vam na svaki nacin i posle vam trebalo 2 vojske na terenu i 26 vojski u vazduhu da vas spasavaju i da sa skupnim naporima pobedite Srbe. Jooj jeste jad.nici znaci sankcije,propagandni rat,muslim.vojska hrv.vojska šiptar.čine na jugu amerikanci i cela Eu na nebu sa najsavremenijim avionima,sateliti nad glavom ,nosaci aviona i borbene grupe u jadranu i opet komarci sta ste postigli? Gurnuli nas do pola bosne od prvo 72% a u maticu ni stati niko nije smeo. E komarci samo ste na jeziku jaki a na terenu se vidi ko je SILA i zasto cela svetska istorija pominje Srbe u vezi ratovanja!!!
Joj SAD sebiogu priuštiti još samo dvijecistacice
Srbi jeli ovo budi sjećanja hahaha teroristi teroristi
Eno u Iranu organizovano plaču, zbog novih sankcija! :)
A muslimanci, pa gdje će te izdat Iran, a kleli se u njih do jučer. Brazil glasao protiv a BiH za. Bruka od vas, he he he :)
Koji ce se to krscani udruzivati sa vama islamistima koji ne postujete nikoga no samo sebe i svoj islam svi ostali smo po ucenju one vase dobre i bozje knjige...kako ono... od svi.nja i maj.muna ...nesto tako jel!!! A svaka cast ovim par ovde za konsistenciju da podrzavaju Iran koji jim je bas glavu spasio bar drzite do svojih stajalista ali sta ces kad ce vecina vasih sunarodnjaka veru za veceru po tome ste poznati i takvi cete ostati!! A Harisana ne znam kako sme da se pojavi negde jos ide po muslimanskim zemljama moli za pomoc a sve jih redom izdaje kad to naredi zion!
Silajdzic je izdajnik, to je vec odavno jasno. Ali Iranu ovo nece bas previse naskoditi. A cionisticka bagra ce inace sva biti pobijena udruzenim snagama krscana i muslimana, uskoro.
pos.erem ti se mrt.vom dedi u usta
Joj kako mi je drago,najbolje je ahmedinedžadu da neke voje vježbe obavi,pa nek pu*i k*tu brazilcima i turcima,haha od tolikih drzava samo za njih dvije,haha,gotovo je tvoje nedžade,živjela amerika i izrael,Usa and Israel forever!!!
ha ha ha ha ha ha ha ha ha joj baaliye, da vas nema trebalo bi vas izmislit ha ha ha ha ha ha ne zovu vas djabe suncokreti. dobro je moj dedo govorio. ne moze vam se vjerovat ni kad zatvorite oci...zauvjek
Koga je Silajdžić pitao da nameće sankcije narodu koji nam je glavu spasio??? I to potpuno NEPRAVEDNE sankcije jer želi DA SE RAZVIJA A NUKLEARNA ENERGIJA TO OMOGUĆUJE STRELOVITOM BRZINOM! Fuj džubrad prodana cionistička. Ma nek Izrael izmišljena državica ima atomske BOMBE a Iran ne može ni za energetiku. SILAJDŽIĆU PAO SI NA ISPITU LJUDSKOSTI:. Samo nam ne govoi MORALO SE, nije se moralo! Jel Hrvatska morala slat vojnike u Afganistan? Nije! Ti sve \"moraš\". Fuj džubre lažljivo masonsko
DABOGDA POCRKALI OVI NASI STO SU GLASALI ZA REZOLUCIJU!!!!!!!!! DABOGDA NEMALI ZA HLJEBA KUKAVICE IZDAJNICKE, FUUUJJJJ S.T.O.K.O PRODANA!!!!!!!! \"NI ISTOK NI ZAPAD, SAMO ISLAM\"