Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drago mi jesamo da hoce uvest serijat ovdjekod nas presretan bi bio
Pustite somalice neka uvode i neandertalske zakone ako hoce. Bitno je da kod nas cvetaju ruze zumbuli ljiljani jasmini i narcisi! Mi smo za njih unapredjeni. Somalijci znaju da otimaju strane brodove. A mi \"sve tri strane\" najvece belosvetske otimache skrivamo bili oni hriscani ili muslimani. A poneki i ateisti. Predlazem da uvedemo Dusanov zakonik! Nema vise nacionalne svesti nego svaki ima svog feudalca pa bujrumite!
ya neznam imali u BiH 5% ljudi da zna sta je serijatski zakon
eroll, treba ti mamu i svu familiju istrijebiti, zivotinjo jedna.
majko moja...em crn*uge,em muslimani...ovo treba istrijebiti
bolesno vrijeme, bolestan svijet, bolesni komentari
poseri se mami u usta komunjaro b.alijska. Tito ti je usran i komunisticki zakon, a i ovaj koji je sada na snazi kod nas.
cuj sto ste stavili tu sliku,...da nebi mozda i sejtanski(serijetski)zakon branio.. u stau ti se naremse...
E bas su se usrecili nema sta....
ovaj sa-x mi sve vise pici po zivcima, sto ste morali staviti tu sliku, svaka vam cast dabogda vas hackovali