Teheran zatvara Hormuški moreuz?
0
Usvojen naftni embargo protiv Irana
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece proci ni dva mjeseca a bice belaja opet dole. Sve mi mirise na rat kakav niste vidjeli. Uzdravlje !
majko mila, sad ces vidjet kad poskupi benzina na 5-6 km!! zapamtite moje rijeci!
@lasva Narimse ti se u stazeu!!
Iran je nerazvijena zemlja, što će njima nuklearni program, treba im zabranit izvoz nafte, nek poskapaju od gladi. Živjela Amerika i EU vi imate paravo na nuklearne bombe i nuklearnu energiju, to pravo vam leži u sili atomskih bombi koje imate- ali sila ne bi bili ako Iran napravi nuklearne bombe i i tehnološki bude jači od vas. Ček, jesam reko Iran nerazvijena zemlja- pa da, kako da se razvije kad drugi prijete, cenzurišu. Evropa i Amerika su tvorevina đavola!!
@ bosanceros Zašto nebeski narod se ne naseli na svetu zemlju Kosovo? Ah da ,zato što je Kosovo Albansko ,uvek bilo i bit će !!!
uf kad pocnu sjevat velika plavetnila,mislit cemo da smo u diskoteci :D.Kad je dernek nek i hala gori.Dosta se nagomilalo dzukela na ovom svijetu ala Benjamin Delalic & co. poduprti demokratima SDA, korumpiranog sudstva,policije i koga sve vec , jada i belaja ,siromastva i pljacke, vakat je sve i da nestane u pepelu.Ima Boga da je ko zrno.Da hoce reci kad ce da poljubim zenu bar.
Chak Noris prno u šišu !!!!
jel vic da su izgubili u Vijetnamu? jel vic da već punih 10 godina se muče sa čakom ljudi u pelengaćama naoružanih samo kalašima i rpgovima?
NE RAZUMIJEM ZAŠTO NE POČNU RAT ?!! ŠTA ČEKAJU ?!! MOŽDA BI SE TREBALI PRIJE POLJUBITI ILI VODITI LJUBAV U OKEANU??!!
@Oklop dobar ti ovaj vic ,ima li još koji pa shvatite....amerima nije cilj da porobe Iran ili bilo koju drugu zemlju... nego da stvore kaos u zemlji i da narednih 20-30 god ne može doći sebi od unutarnjih problema.... a oni u međuvremenu izvukoše potrebne resurse.....nafta je samo paravan evo zapamtite ovo pa prostudirajte malo....nemojte biti ograničeni
NE RAZUMIJEM ZAŠTO NE POČNU RAT ???! MOŽDA BI SE TREBALI PRIJE POLJUBITI ILI VODITI LJUBAV U OKEANU??!!
PO MOM MIŠLJENJU IRAN BI MORAO VEĆ PREUZETI MIJERE SIGURNOSTI I OSTVARITI PRIJETNJE ZDA I ZATVORITI HORMUŠKI MOREUZ ..
ZAŠTO IRAN NIŠTA NE PRUZME ILI UVODI PRIJETNJE KOJE JE IZJAVIO DA AMERIKA NE ŠALJE BRODOE , NIJE MI JASNO ????
Zapad i njihova posla.Nece nista postici time,samo pokazuju svoju slabost. ameri su izgubili u vietnamu,afganistanu,iraku,od Sirije 73 i 82 i uskoro ce opet ako nastave ovako,2006 u libanu. Protiv pravih muslimana ne mogu ratovati i to su cinjenice.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Čitam ove komentare, svi nešto prognoziraju kako će izbiti Treći svjetski rat, ovo ono. Šta vam je bolan, pa vi mislite da su zapadne sile toliko glupe, da nisu ranije isplanirale svaki korak. Iran nema hrabrosti da zatvori Hornuški tjesnac, živi bili pa vidjeli. SAD i saveznici što se tiče mornarice, vazduhoplostva su toliko jaki da mogu uništiti Iranski teritorij za nekoliko dana, ako budu u punoj snazi. Neće oni napadi s vojnicima preko kopna, nego iz zraka, mora, i jedan analitičar je rekao skoro kako SAD ima toliko novog oružja konvencijalnog da upotrijebi, koje nije ranije koristila... Nadam se da neće doći do sukoba, jer ima ionako previše ratova, a ako dođe Iran će nažalost loše proći.
uskoro Fallout mozda su Maje i bile u pravu