Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito CIA kad je stvarala IDIL nije racunala sa tako masovnim odazivom.
Ovdje se vidi pederluk bošnjaka i ulizivanje vlasima ako bošnjaci pišu ove komenare.Pa idioti jedni dajte pokažite negativan članak srba o četnicima koji su se borili u ukrajini a nećete ga naći.Imate samo ime muslimansko a i to bi skratili da izgleda ljepše kako komšije vole.A ova srbadija i turske idprdice neka pišu šta hoće.A ako vas interesuje šta su turske isprdice to su vam pra pra pra đedovi turci koji su handrili vaše srpkinje i preci vam ispadalu.Eto to ste.A bošnjaci su 95% slaveni orihvatili islam kao najčistiju vjeru i ako smo se mješali mješali se svojom voljom.Mrš preko drine serem vam s e u krst
Bas me podsjecaju na zadojene glasace SDA. Isto ovako slijepi kad je realnost i zivot u pitanju...
napalmom, napalmom!!!
kako će procijenit kuda je ko naumio da putuje i gdje mu je krajnja destinacija? ako neko krene put istoka recimo iz BiH, ići će garant prvo u Tursku. kako razlučit ko ide na turističko putovanje a ko je samo u prolazu kroz Tursku. niđe veze.
Dovoljno mu je pogledati telecu facu i vidjeti da je prazne glave
Zakon je cudo :) Ujedine se neke budale i opravdano je da oni posalju vojsku u neku zemlju koja ko fol nekog brani, uspostavlja mir itd, a u stvari nanese vise stete vec ti bjednici koji ratuju. Imamo primjer u BiH. Tokom citavog rata nista nisu uradili, Srebernicu prepustili na milost i nemilost cetnika, a oni se izvukli. Bombardovali bezveze Srbiju i jos je dobro proslo nisu pobili hiljade civila u tom bombardovanju. I na kraju se potpise neko sranje od ugovora gdje nema puacanja al ljudi zive u vecem sranju vec u ratu. I tako idu iz zemlje u zemlju, poslije posalju svoje banke i kupuju sve sto moze da se kupi u toj zemlji.
Dali to vazi i za ove pravoslavne kalamunje u Ukrajini.
Zašto isti ovakav ili sličan nacrt nije usvojen protiv Židova ljigavih (Izrael) za vrijeme kada je terorisao Palestinu??! Ne podržavam IDIL da se razumijemo al ovo što rade Amerika, Evropske zajednice i ostale "velike" države je strašno, igraju se sa svijetom zbog ličnih interesa.. Najbolje je kod nas ( BIH ), pije se kafa, zapali se travka i zaboravi se sta je juce bilo i svako se uklopi u svakodnevnicu..