Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova žena nije autoritet ni kod naših lokalnih poglavica a kamo li na globalnoj sceni. EU nema vlastitu vojsku, nema zajedničku vanjsku politiku, tako da Urzula nije nikakav čimbenik.
Ova gospođa je glumica, glumi političarku kao i većina političara EU. Instrukcije im daju neki americki moćnici i milijarderi.
Grozni lijevičarski izraz "snažna poruka".
Stigla i kaže Ukrožidovima,: “borit će te se time sta vam danemo (nije puno i moderno ali jest dovoljno da imate nade da možete pobjediti najveću zemlju na planetu i nukleranu zemlju koju mi kao NATO nemozemo pobjediti a da sami nezgubimo, zemlja koja ima 6000 atomskih nemoze izgubiti rat a da i ne protivnik izgubi) ali vi ste jači od NATO, vi će te pobjediti 😂😂😂
Neka ide na front da pomogne.
Kad procitam “ snazna poruka, vrlo bitna posjeta itd” tacno mi dođe da kenjam.
Kad će doći u Palestinu??? Nikada, jer tamo se vrši Genocid nad muslimanima od strane Cionista potpomognutih SAD-om i EU
A Palestinci, brane li se oni, imaju li pravo i za što, osim da umru?
Hahahaha… samo šalji i daji pare! Ali od toga nema ništa, nego NATO vojsku u Ukrajinu, pa bi moglo da nešto bude, ovako ništa!
Satanisticka igracica,vještica.
Opet navala G smradova
Nazi-zio lady
Udri ju Putine,one ti se zlatile.
Ratni huskasi. Do zadnjeg Ukrajinca.
IMA LI STA DA POKAZETE NA TV O IZRAELU KAKO UBIJA HILJADE NEDUZNI LJUDI ZENA DJECE.TO VAM NE PASE POSTO PODRZAVATE DA UBIJAJU PRAVE ZLOCINE O PROTESTIMA NESTO DA POKAZETE PO EU ALI NISU TO GRADZANI EU VI TO NAZOVETE HULIGANI NACISTI KAKO VAMA PASE.
Dok EU ekonomija propada Ruska raste punom parom a nezaposlenost je mnogo niza od uvodjenja sankcija sto govori da sami sebi pucate u koljeno.
Matematika za idiote?