Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj glup stvarno, još su gluplji bombaši samoubice. Uđu u masu i raznesu sebe i 10, 20 ili 30 ljudi, kao u raju ih čeka neko tj djevice. hahaha
poluautomatik svaka igra svaka dobija
rulet sa ovakvim pistoljom hahah jao glupana:) hahah no comment,
GDJE KRV NA SNIMKU? GDJE KRV NA SNIMKU? GDJE KRV NA SNIMKU? GDJE KRV NA SNIMKU? COVJEK PUCAO SEBI U GLAVU A KRVI NEMA PRILIKOM PUCNJA! ;) COVJEK PUCAO SEBI U GLAVU A KRVI NEMA PRILIKOM PUCNJA! ;) COVJEK PUCAO SEBI U GLAVU A KRVI NEMA PRILIKOM PUCNJA! ;) COVJEK PUCAO SEBI U GLAVU A KRVI NEMA PRILIKOM PUCNJA! ;)
Ruski rulet se ne može igrati sa poluautomatskim pištoljem..... to je samoubistvo...... http://world.guns.ru/handguns/browning1900draw.jpg RIP, Žalosno....
jel rusija : jeste jel ruski rulet: jeste ne znam sta je tu cudno
Sa-X su nevidjeni kreteni. Bolesnici.
Cisto informativno, na kraju priloga se jasno kaze da je \"mlacik zitelj Cecencske respublike\" Mada ni pravoslavni nisu imuni na takav primnitivizam.
Ne pisu ruski mediji nego britanski. tekst ste preveli sa Daily Maila.
Vidi se da se onaj ubio , samo sto je video prekinut u tom trenutku i ponovo vracen nazad . ;)
klikni ba nije se ovaj ubio uopste ;)
NECU NI DA KLIKNEM NA VIDEO.... NISTE VALJDA DALI SNIMAK NA UVID SVIM SVOJIM POSJETITELJIMA? BOLESNO ....
Ruski Rulet Se Igra Sa Revolverom!!
GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!! GLUPI RUSI KO I SMRBADIJA USMRDJELA!!
Stvarno mi nije jasno kako nekome može pasti na pamet da se igra sa oružjem? Kakav je to mentalni sklop?