Biografija osnivača WikiLeaksa
0
Upoznajte Juliana Assangea koji se preoblači u ženu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vi spavali proteklih godina, pa vam ove njegove stvari bivaju \"nove\" i nesto \"super dobre\"? Sto ne objavi nesto o Mossadu? Hoce, kad na vrbi rode banane!
Scenario Amera oni ne spavaju isto u filmovima iz Holywuda... dok raja skuzi sta radi Svjeski POLICAJAC ....USA. dok skuze ratovi se i zavrse.
Ne kontam sto moram ulaziti na Proxy da objavim svoj komentar. Koji vam je SA-X?
Napisah da je ovaj Ass-an-age jedan obicni placenik i showinista koji radi za CIA a ovaj nas narod i mnogi ostali narodi, nasjedaju na to. Cisti facu CIA koja je pocinila mnoga zlodjela na ovoj planeti nabacujuci to sada izmedju drzava.
:)
a možda je izletio još jedan škakljivi dokument, pa su baleeyeetze sa sax portala požurili još jednom da obale falus svojim američkim nalogodavcima. Kvislinzi i plaćenici.
Nabijem vas u bulju sto zabranjujete komentare na ovu vijest!
Da nije dos´o do kakvih dokumenata sa MARKALA pa sad o njemu hahahahaha OVAJ COVJEK JE LEGENDA ZA MILIJARDE I LIJARDE LJUDI JER VAS JE RASKLINKO VAS UDRUZENU TERORISTICKU MAFIJU.
vi ste idioti....
khmplcKicAkhmkhm
Jest jest! Mi u ovo ne vjerujemo!
Prica za malu djecu... ;)
i pitarcici se trose u bulju pa hajde nije kraj svijeta.
uhvatit cemo mi tebe, kad tad