Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trzisna ekonomija, kapitalizam i ekologija ne idu zajedno, naprotiv - prve dvije kategorije jedu ovu trecu.
Bravo Pipo :) Hajmo svi jedan aplauz za naseg dragog pipu :)
Sasvim relevantan članak, ali piše se Kopenhagen, ne Copenhagen.
@@Pipo ti fino licemjerno okreces moj komentar! PROCITAJ ponovo pa onda komentarisi!FIRME multinacional koje imaju hegemoniju unistavanja i ekploatacije cijele zemaljske kugle,,jel ti jasnije ak nije onda si tup il jedna obicna ofucana licemjerna pederasta podvaljivka! A sto se tice moje jedne BiH-e ONA je oduvijek bila MULTI u svemu pa ce i ostat!Mnogi su je htjeli unistit al ona prkosna od sna! Neg nek se Bosnohercegovci pod hitno okupiraju o protekciji prirodne blagodati nase drzave BiH-e!Treba dobro pratit kak i sta se sve radi i ko ekploatise i zagadjuje nasu zemlju pradjedova! BiH4EVER!
Tako je Pipo moj, vidi dokle nas dovede multinacionalizam. Zato se treba zalagati za tradicionalni nacionalizam koji hvala dragom Bogu kod nas i dalje cvjeta.
Slazem se ... Samounistenje !!!
A ko to najvise i koje firme multinacional sve zivo iskorjenise i zagadise?drzite moralne govore o ovom o onom a ti isti sve zivo unistise i zagadise na planeti zemlji! BiH-a treba cuvat svoje sume,rijeke,jezera,planine,more,to je bogatstvo koje cjene nema! BiH4EVER!
Neka, sto prije to bolje pa da konacno pocnemo da izumiremo od vlastite pohlepe i gluposti.