Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukraina troši 100 miliona dolara dnevno na odbranu od agresije. Gledajući iz te perspektive, 9 milijardi dolara za obnovu spomenika i turizma je p.čkin dim. Tri mjeseca odbrane.
Ih šta se od tog novca naklepaju profiteri kao i kod nas Mile, Bake, Silajdžić, Čović. 10% tog novca ako uopšte stigne do onih kojima je namjenjen evo glava.
Jebes spomenike zar im nisu preci ljudi. Sacuvajte ljude ,potpisujte primirje jer sta ce im spomenici kad nestanu mladi ljudi.
kakva ce to tek "ves masina" biti za pranje para