Aplikacije i drugim agencijama
0
UNESCO je samo početak za priznavanje Palestine
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE PALESTINE !!! / SLOBODNA PALESTINA !!!
sve moze samo da nije po americkoj ili zidovskoj volji naprijed palestinciiiii
Trotačka ne seri. Potpiši se fino Troprstiću. Kakve brade? Ko je tražio? Ko se busa? Kakva mržnja? Zar bi baš toliko volio da mrzimo Bošnjake? Čak i kada bi ih mrzio, nebi ih mogao mrziti nikad kao ti! Oprosti, ali ne mogu a i neću! Polako i ti sa svojom mžnjom, fasovat ćeš čir. Jaranski savjet.
Ne računam \"hercegbosnu\". Vi mu dođete Hrvatskoj kao Sandžak Bosni. Političari ih vole ali narod ne! Dičite se nečim drugim, kao npr. zadrtošću a ne Hrvatstvom-katoličanstvom jer malo toga imate s tim. Katolici su 1000 god. čuvali ovu BiH zajedno sa ostalim narodima a vi izrodi je hoćete uništiti zajedno sa ostalim fašistima. Neće moći, dok god ima HRVATA!
Sve sto je nastalo macem... Nestat ce s macem... \"Torah\"... Kad se nebo i zemlja sastave...nece vise biti ni Jevreja, Muslimana, Hriscannina...vec samo NEON ISTINE...!!!
meho pitaj hrvate u herceg bosni koliko vas vole,u hrvatskoj nema problema,jeftina radna snaga je uvijek dobro dosla.kad vas se samo mujage sjetim u ratu kako ste izvlacili dokaze da vam je dedo bio domobran da dobijete putovnicu a ispred karitasa stajali kao kucici da dobijete paket hehehehe
Na tvoju žalost Hrvati ne mrze islam i muslimane. Pokušaj negdje drugo sebi naći neprijatelje a to ti nebi trebalo biti teško jer si poput @bosančerosa, samo druge boje.
Koji si ti de_bil @bosanceros, i baš kad pomislim da nema dalje ti dokažeš da tu još nije kraj tvojoj gluposti. Bošnjak očito nisi, a nadam se ni Hrvat jer bi me bilo stid kao Bošnjake Mevlida.
da to sam ja, trotačka, došao sam samo da vam kažem ovo: djeco jadna, toliko mržnje prema Islamu i muslimanima ovdje... nadam se da ste većina krvati jer iz vas izbija mržnja a na javnosti se busate u prsa kako ste miroljubiva religija. fuj jadni nacionalisti...i nečekajte zato \"dedu mraza\" tj. p.e.de.r.a u crvenom sa bijelom bradom (jer ste tražili da se ljudima obriju brade) a slatkiše niste ni zaslužili...
Meni je vise zao Palestinaca sto ih dusebriznici koriste, a nisu im spremni pomoci. Pored takvih prijatelja, neprijatelji im ni ne trebaju. I stvarno, zasto sad braca ne odrijese kesu i zacepe rupe u budzetu UNESCO-a. Principijelno....., ali ne, sve ce ostati samo na pricama i podgrijavanju mrznje i netrpeljivosti prema Americi.
pa sta i ako je priznaju,sta ce se promijeniti?? palestinci su divlji i destruktivan narod koji ce se pobiti izmedju sebe ako nema nikoga okoli da se kolju kao i vecina islamskog svijeta,pa pogledajte samo bliski istok i sta rade stanovnici,jednostavno zemlje gdje vlada tupa vjera i vjerski zakoni moraju biti pod kontrolom i na uzici.
daj nek se jednom nesto prizna i bez pristanka amera!!!
Saveznicka drzava Izrael je trazila da se Srbija bombarduje na samom pocetku 1992 rata, da je svijet slusao Izrael, svi vasi izgubljeni u ratu bi sada bili zivi! Izrael je OAZA civilizacije medju divljacima zvanim Arapi!
zato bosnjaci ne zele u palestinu??? svi pobjegli na zapad a proklinju ga,svasta.
NISU IZRAELCI KRIVI ŠTO RADE GENOCID NA PALESTINCIMA NEGO HITLER ON IH NAUČIO A RADMANOVIĆ PODRŽAJE IZRAEL ONI SU UČILI ZANAT(GENOCID)KOD NJIH
Kad bi barem moglo biti ovako jednostavno! Peace! http://www.youtube.com/watch?v=ik4LH5ksOn8
a gdje nam je danas kim kardasijan, kako joj je otkako se razvela, jel pr.di po kuci, jel kod nje pr.dez mirise na lavandu, jel moze jesti, ko joj je sad zago,ndzija.. Ako ne moze jesti hamburgera, ima kod mene varenih krompira, pa joj mogu poslati postom.. Ha ja..