Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Režim iskoristi hemijsko pa brže bolje pošalje objavu na svojim režimskim medijima kako "oni nemaju razloga za korištenje hemijskog jer bi to moglo privući stranu intervenciju" i tako ukrug. A Obama povlači već 13-u crvenu liniju a režim ponavlja ovu rečenicu. Press Tv i RT dvije najveće propagandne mašinerije trenutno u svijetu. Za njih su BBC i CNN male mace.
UBI UBI F$A FASISTE!!! SVE PO KRATKOM,MAMU IM SEJTANSKU!!!
Sranota barate! pobise neduzni narod, da li se iko od vrhovnih kani dici glas i reci STOP, pa gdje ce im dusa.. zali boze djece..
MA DAJTE VI LINK ZA ZELJU . HVALA