Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo ba, jeste vi pri zdravom razumu??? prepucavate se tu oko nekih stvarii koje bi se trebale ostavljati u proslosti, a ljudi trenutno ne dobijaju humanitarnu pomoc. vi fakat trebate strucnu pomoc
kuku jadni smo joj pobili nas drugi ginu al joj nama guzice nase znojave sa carsije kuku pomagaj dolari kikiriki kospice
Postoji li ista sto se moze uraditi za ove ljude? Imamo li mi predstavnike u UN-u!!?!?!?!?!?!?!?!?! Koji djavo \"rade\"?
a jadni vi, sto ne rekoste da vam lunch paket posaljemo :(
srbi su kukavice nisu se ni borili
...kopna! A za tu budalu sto prjeteci laprda...Sitni ste vi da bi se kurcili.
A za damu ispod, procitaj na NETU izvjestaje stranih medija ,iz NATO zemalja...Na Srbiju se svakodnevno napadalo iz nekoliko pravaca...i s kona i krstarecim raketama s mora.
Jeli ti imas funkcionalan mozak u toj glavi?? Znas li ti o cemu pricas, stvarno nisam vidjela naciju da je toliko zatupljena i mrzovoljna kao vi?? A samo me interesuje odakle tebi te informacije o tolikim tonama bombi...Boze sacuvaj...Molim te skoluj se, zaostao si malo u 18. vjeu cini mi se!
Zasluzili ste vi mnogo vise. Ali naplaticemo mi to.
Komandant operacije je bio Jevrej Vesli Klark.Broj vazdusnih misija NATO: 31 529...
A bilo je dovoljno da Voker u onu jarugu u Racku , nabaci par OVK leseva i da NATO izruce hiljade tona bombi na Srbiju. Rokajuci je danonocno 78 dana.19 NATO zemalja protiv Srbije.
ma ne smije niko zucnut ...
Svijet i dalje samo gleda - ima li koji politicar, a da nije monstrum ?