Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko zeli taraditi dobre pare neka ide u siriju 30 hiljada km godisnje,stan hrana,prevoz obezbedzen javiti se na broj 061
Cilj im je samo neka se muslimani rokaju, koliko ih gine - nebitno, samo nek' se gine.
bitno je da nas klix svakondevno obavjestava o zrtvama
Pa ja... da bi cifra ubijenih bila sto manja jer vas nije ni briga. A, da, UN je tu za: odrzavanje medjunarodnog mira i sigurnosti, razvijanje prijateljskih odnosa na temelju postovanja i ravnopravnosti itd.. I tu je da ne ispunjava svoje obaveze.
nije nista cudno kad SAD najvise finansira UN-a,
Nazalost :-(.
pa vas brida za zrtve. Cak ste i nama Bosnjacima slagali broj zrtava, rekli ste da je ubijeno samo 30.000 civila sto je apsurd nad apsurdima., sami ste priznali 10.000 ubijenih u Sarajevu i 8.000 u Srebrenici, ispade da u ta dva grada pola nasih zrtava je palo a kolika je BiH. Ovo sto se desava u Siriji vama neka ide na cast, vi ste sve zakuhali i vi dopustate da Asad granatira mjesta naseljena civilima. Sram vas bilo
A bosanci imaju samo jedan rekla -kazala izvor i vecina mu vjeruje:)