Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerika i izrael ne dao bog da budu krivo pogledani jer već posjeduju nuklearnu (ne samo energiju) bombu koju su već koristili a kamoli da budu osuđivani FUJ ZNAČI FUJ
tako je i 100 puta razvijeniji japan (od s.koreje i irana), napao američke baze u drugom svjetskom ratu i to bez objave rata. kad su im ameri ispustili 2 atomske, od tada hodaju u rikverc i ne jedu više gljive i sve što je je u obliku gljiva. hahhhahh.... amerikanci su bogovi. to su najhrabriji ratnici na svijetu. a, vi balyinski s.m.r.a.d.o.v.i, glabajte američku k.u.r.či.n.u.
obični gladni jadnici, ko iranci. ista g.o.v.n.a.. da mogu pobili bi cijeli svijet.
kako se uvijek nađe neka fukara-land, da prijeti cijelom svijetu. imaju fol neko nuklearno oržje, a skapavaju od gladi.
Nadam se da su nuklearne probe u sklopu pakta sjeverna koreja- iran tako da iran to nece morati raditi... Iranci navalite na proizvodnju nuklearnog goriva, a vi cifuti hebo vam obama m-a-t-e-r ajjjjjj uzdravlje
Koga uopste interesuje vase jednostrano misljenje ?!
Ne valja vam Iran , ne valja Koreja ............ SAMO STE VI ISPRAVNI , mame vam se n.a.j.e.b.e.m ! Fuj bagro i otpade ljudskog roda .
Svaka vam cast na uspjesno obavlljenoj probi,samo nastavite tako,dok se vaga ne poravna,dosta je vremena pretezala na jednu stranu,neka sad malo i Ami nemirno spavaju.