Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitao sam izvjestaj UN i tamo lijepo pise da se ugledaju na KOSOVO i da primjenu isti odnos uvazavanja kao sto to siptari imaju prema srbima. Ovo je jos jedno licemjerstvo UN, zbog takvih izvjestaja Srbija je bila \"OSTRO\" bombardovana,a ne kritikovana.
ja kao madjar mislim da bi ih trebali asimilirati, a ne da ih dignemo da su drugi narod...da bi npr poceli raditi i ne krasti i prebiti nas madjara mozda bi bili dio svega...ovako su samo fuj!
Bas me cudi da se evropljani tako ponasaju,korak su do konc logora,da ih Hitler vidi bio bi ponosan.
700 000!!!!! prestrašno,pa to je oko 8-10 % cjelokupne populacije