Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u grobnicu ga pretvaraju imigranti što pokušaju doći u EU
Kaže: Njemci su pokušali dva puta da osvoje Evropu, i podbacili su. Treći put kada nisu pokušali, uspjeli su...
gle ko se našao pričati nešto ...... UN ajd ne serite ...... HR , BiH , Kosovo su bili isto jedno veliko groblje nekoliko godina . sve ste znali i gledali to i šutili ko zadnje pi*** ..... tišina i nijedne
A sta je uradio Japan sa svim morima.. Prve zarazene/radioaktivne tune su vec u konzervama i nalaze se po suermarketima (dokazano) Ostalo necu ni pominjati.
sad ce se traziti jedno dvije milijarde eura za rjesavanje ovog problema hahaha
Cim je on Husein sve mi je jasno. Krive su vlade tih zemalja, a ne EU. Ne moze EU nikog sprijeciti. A ko je kriv muslimanima sto se stalno kefaju. EU ako ih pusti napravice sranje i u EU kao u Africi i Arabiji. Normalno da nece da ih puste u hriscanske zemlje. Neka se kefaju u svojim zemljama.
Zao mi je sirijaca. Danas sam obisla radi nekog humanitarnog projekta neki dom za sirijce, sada sve drugacije gledam, sta reci, tuga, ali radim na to da EU i FR deblokiraju jos vise fondova za njih. Nadam se.
Meni je zao obicnih ljudi. Ali te islamske zemlje se samo tuku. Ako ih pustis u Evropu napravice sranje i ovdje. Zajebana je to religija.
Nisu ljudi zeljni rata, nije niko od njih zeljan rata, bjeze da prezive. Ovi koji prave sranja u Evropi su oni koji nikad nisu osjetili rat pa ga zato i traze....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nije EU zajedno sa Amerikom izazvala rat u Siriji da bi ugostili Sirijce nego da bi se Sirijci medjusobno poubijali. Oni koji nece da ubijaju ili budu ubijeni, imaju izbor da se udave u Sredozemnom moru. Sta vise Evropa moze da im ponudi? Kako bi bilo da sada navale i oni iz Libije, iz Iraka, ne daj boze Palestinci ili ovi iz Jemena? Gdje bi se svi smjestili? Sva sreca, duboko je more sinje. "Silno je more duboko duboko, plavo siroko". Politika Brisela i Vasingtona je dosljedna i ova zamjerka UN-a je nepotrebna.
UN je mogao spriječiti agresiju na Libiju, Siriju, Irak i druge zemlje i ne bi do ovoga došlo. UN sad uvlači crnce i islamiste jer je evropi potrebna nova kritična masa.
a šta bi trebali, sve ih prihvatiti? neka malo arapski emirati i amerika prime šljam iz azije i afrike
Ma ne treba niko da ih prima, samo ratuju oko religije.
Radila sam s azilantima. Pola ih nisu muslimani. Pogotovo subsaharski azilanti. Iz Eritreje bjeze naprimer zbog dugog vojnog roka. Zene bjeze jer imaju problema s muskarcima (ako su ostale same). Onda je bio jedam decko kojeg su doveli u Europu navodno da bude fudbaler, a zaposlili ga kao gigolo. Jedan bracni par je vec bio u EU jer je muz imao kontrakt u jednoj firmu. Cim je izgubio posao potrazili su azil. Vecina Sirijskih izbjeglica s kojima sam imala kontakt su bili krscani. Iz Iraka muslimani, Kurdi. Itd. Veoma razlicite situacije. Ne treba generalizirati,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EU = Enormna Uvala
Da svi nose po pola miliona Eura u djepu pravili bi most maksuz za njih.
jadan narod