Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U palestini se konstantno provodi genocid! To svako vidi i zna ali nema fajde.Nezamislivo je to sto im non stop rade,bukvalno ih guše, o pravdi i pravima nema govora. Sve čine da ih unište a bogami svi ucestvujemo u tome na razne načine svjesno ili ne. Dokle i kako palestina krvari jako!!!
Koja crna ekonomija, kako je izgledala palestina prije 1948, pustoš i jad!?
Jedan od smislenijih komentara....Zapitajmo se svi gdje je bila Palestina do dolaska Židova? Palestinci jahali kamile i cuclali kaktuse da se napiju vode, a danas Izrael je najprosperitetnija zemlja svijeta - startupi niču ko ludi, najveća tehnološka postignuća današnjice smišljena su u Izraelu (od Židova, niste ni mislili da su Palestinci nešto pametno iznjedrili)....i onda? Okupacija??? Pa da hoće neko nas tako okupirati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Unicorn nexis Bola Milijardu drveča posadili, izmislili mašinu koja slanu vodu u pitku pretvara, izsušili močvare i pretvorili u obradivu zemlju, danas je izrael treči u svijetu u izvozu voča i povrča, tulipane holanđanima prodavaju! Mark Twain kad je posjtio palestinu 1867 je izjavio" opustjela zemlja,, nije čovjeka ni drveta vidio dok je prolazio kroz zemlju!
Palestince muslimane treba unistiti!
ma hajde...ko bi reko
I Bosna bi bes srpsko-hrvatske okupacije isto.
@arapiturcidismr eto hrvatska je pa i srbija bez alije pa mi nesto ne lice na englesku
@Mozgarevski Mislio si bez Turske okupacije i njihova nusprodukta u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SMRT IZRAELU...
@berbojebaim Taj iz tvog nicka se ne bi složio.
Prevod za ove što minuse pucaju: Berbo Jebaim = Edo Maajka
Dok se vraćao sa Uhuda plakao je. Ashabi su upitali: ”Allahov Poslaniče, šta te je rasplakalo?” Odgovorio je: ”Rasplakala me čežnja za susretom sa mojom braćom.” ”A zar mi nismo tvoja braća”, upitali su? Odgovorio je: ”Ne, vi ste moji ashabi, a moja braća su oni koji će doći poslije mene, koji će vjerovati u moje poslanstvo i slijediti moj sunnet, iako me nisu vidjeli.”
Placpicka kao i vi
@BrckoRS Islam će pobijediti makar nevjernicima ne bilo po volji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)