Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Oto u cvetu mladosti ! Tragedija.
I nas nesudjeni car...pocivaj u miru.
nek ti je slava g-dine
nemojte samo kopirati vijesti sa hrvatskih portala! da ste se malo potrudili našli bi informacije i skontali da je čovjek bio i prijatelj našeg grada i zemlje!
Nije samo bio u Sarajevu, nego je proglašen i počasnim građaninom Sarajeva, a bio je inače veliki prijatelj Bosne i Hercegovine, borac za istinu o agresiji i lobista. Poznat i po izjavi da \"Europa nije Europa bez Bosne i Hercegovine\". Počivao u miru...
Bio je dobar covjek, gledao sam par njegovih izjava na internetu sto se tice vjere, Evrope i BiH. Cak je i u Sarajevu bio par puta.